News Flash:

VIDEO - Interventia unei mame care isi astepta copiii, cand a vazut un barbat inarmat langa scoala

16 Mai 2018
1899 Vizualizari | 0 Comentarii
mama

O politista din Sao Paolo, aflata in timpul ei liber, a reusit sa impiedice ceea ce se putea transforma intr-o tragedie sangeroasa. Femeia in varsta de 42 de ani isi astepta copiii, in fata Colegiului Ferreira Master, cand un barbat imbracat in pantaloni scurti si un hanorac cu gluga s-a apropiat de ea si de ceilalti parinti tinand pistolul indreptat spre ei, incercand sa ii jefuiasca, scrie ABC News.

Incidentul terifiant a fost surprins de camerele de supraveghere din apropierea scolii. In momentul in care il vede pe atacator, Katia da Silva Sastre scoate propriul sau pistol si il impusca pe barbat de mai multe ori, pana cand acesta se prabuseste pe asfalt.

Femeia ii impinge apoi arma departe de el. Barbatul a fost transportat de urgenta la spital, dar a murit cateva ore mai tarziu. Katia da Silva Sastre a fost laudata pentru curajul ei si pentru ca a reusit sa impiedice ceea ce se putea transforma intr-un masacru.

Guvernatorul din Sao Paolo i-a oferit un buchet de orhidee si a afirmat ca Sastre „a intrevenit impotriva unui tanar care a asaltat copiii si parintii inarmat cu un pistol. Nu se afla la datorie, asa ca merita toata aprecierea pentru reactia ei rapida”.

Galerie Video


hanorac gluga
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1190 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006471 (s)