News Flash:

VIDEO - INREGISTRARE SOCANTA! Educatoarea, catre un copil de gradinita: "Ce face mama ta, se scarpina? Are doi barbati? De ce nu te bate?". Cadrul didactic a fost suspendat

28 Februarie 2016
995 Vizualizari | 0 Comentarii
cermure
Educatoarea unei gradinite din satul Iohanisfeld, judetul Timis, a fost suspendata, joi, dupa ce Inspectoratul Scolar Judetean a fost sesizat ca aceasta striga la copii si ii jigneste, numindu-i "ciobani" si "analfabeti", transmite corespondentul MEDIAFAX.
Inspectorul general al ISJ Timis, Aura Danielescu, a declarat, joi, corespondentului MEDIAFAX, ca educatoarea din satul Iohanisfeld a fost suspendata dupa ce in presa a aparut o inregistrare audio cu aceasta in timp ce tipa la copii sau le adreseaza cuvinte injurioase.
"Consiliul de Administratie din scoala a suspendat cadrul didactic respectiv. S-a constituit comisia de cercetare disciplinara prealabila. Eu am vorbit personal cu mama (mama unui copil care a inregistrat educatoarea - n.r.), i-am transmis ca ne pare foarte rau de acest incident, iar daca a fost si repetitiv cu atat mai rau. Comisia isi va desfasura ancheta, iar educatoarea va fi sanctionata in conformitate cu gravitatea faptei pe care a savarsit-o”, a declarat Aura Danielescu.
In inregistrare se aude cum educatoarea ii numeste pe copii "ciobani" si "analfabeti" sau afirmatii precum “Dumnezeule ce m-ai facut pe planeta asta!. La cinci ani nu stiu sa stea pe scaun”, “Ai innebunit? Te-a dus mama la alta casa iara? Pai si are alt barbat? Are doi barbati?” sau “Gura. La mama ta acasa vorbesti, nu la mine. Eu sunt doamna educatoare”.
Educatoarea a fost inregistrata de mama unui copil care a spus acasa ca nu mai vrea sa mearga la gradinita, pentru ca educatoarea striga. Vazand ca baiatul si-a schimbat comportamentul, mama acestuia a ascuns un reportofon in hainele micutului.
Potrivit inspectorului general al ISJ Timis, sanctiunea in acest caz poate merge pana la desfacerea contractului de munca. Mediafax.ro

Galerie Video


educatoarea aura danielescu
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1106 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004624 (s)