News Flash:

VIDEO HOT! Blondina campioana la "Mireasa pentru fiul meu", in sanii goi la TV!

7 Ianuarie 2017
2096 Vizualizari | 0 Comentarii
emisiune elly
Cel de-al patrulea sezon al emisiunii „Mireasa pentru fiul meu” a fost castigat de o tanara in varsta de numai 19 ani. Elly a plecat acasa cu marele premiu, dar si cu un sot, pentru ca i-a spus „Da!” iubitului ei in direct.
Inainte de a participa la acest concurs, Elly a mai avut o aparitie la TV, in anul 2014. Frumoasa blondina a participat la o emisiune de la Kanal D, numita „O iubire de-o vara”. Aici, desi avea numai 18 ani, tanara a fost complet lipsita de inhibitii si le-a aratat tot telespectatorilor, scrie apropotv.ro.
Alaturi de alte fete, Elly s-a aruncat in piscina, participand la un concurs de tricouri ude. Cand a iesit, aceasta si-a dat jos sutienul de la costumul de baie, lasandu-si sanii la vedere sub tricoul complet transparent.
In videoclip, se poate vedea cum concurenta cu numarul 6, adica Elly, isi arata, cu dezinvoltura, nurii. Imaginile cu fosta concurenta de la „Mireasa pentru fiul meu” au facut, deja, inconjurul internetului, strangand peste 40.000 de vizualizari pe Youtube.
 
 

Galerie Video


n direct elly
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1312 (s) | 43 queries | Mysql time :0.008158 (s)