News Flash:

VIDEO - Depasire criminala facuta de soferul inconstient al unui TIR ce putea produce o noua tragedie pe sosele: „Trebuie sa fii sinucigas sa faci asa ceva”

22 Mai 2018
1187 Vizualizari | 0 Comentarii
tir

Soferul unui TIR s-a angajat intr-o depasire extrem de periculoasa, intr-o curba de pe raza judetului Suceava, fiind aproape de a produce o tragedie. Gestul sau a fost blamat de foarte multi internauti.

Soferul unui TIR s-a angajat intr-o depasire foarte periculoasa la intrarea in orasul Frasin dinspre municipiul Campulung Moldovenesc, pe raza judetului Suceava, punand in pericol viata persoanelor aflate intr-o masina ce circula regulamentar din sens opus. Depasirea a fost surprinsa de camera de bord a vehiculului ce era condus regulamentar. Imaginile au fost facute publice pe retele de socializare, iar soferul TIR-ului a fost criticat de toti internautii, care doresc ca acesta sa fie lasat fara permis de conducere de catre politisti. „Uite asa fac accidente niste oameni care nu gandesc, nu cei care merg cu 52 in localitate. Sa le fie rusine!”, a scris Daniel Rusu.

„Ce a facut acest sofer nu are nici o scuza, trebuie sa fii sinucigas sa faci asta, dar si lipsa infrastructurii duce la aceste riscuri. Ar trebui toti sa constientizam si sa ne gandim si la cel de langa noi nu sa lipim mainile pe volan, privirea inainte, ochelari de cal si am drumul meu, de restul mi se rupe”, a mentionat si Ionel Morosan.
 sursa: Adevarul.ro

Galerie Video

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1153 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005459 (s)