News Flash:

VIDEO - Dancila a comis-o din nou! Ce gafa a facut in Spania! Guvernul a taiat imaginile din inregistrare

7 Septembrie 2018
900 Vizualizari | 0 Comentarii
gafa2

Premierul Viorica Dancila s-a intalnit joi cu omologul sau spaniol, Pedro Sanchez, la Palatul Moncloa. Reprezentanta Guvernului de la Bucuresti a avut probleme in ceea ce priveste scaunul pe care sa stea, aceasta alegand prima data locul omologului spaniol. La intalnire a existat si un moment de confuzie, adica in momentul cand premierul roman s-a asezat pe scaunul celui spaniol. Acest moment nu apare in imaginile oficiale postate pe pagina de YouTube a Guvernului Romaniei, dar poate fi vazut in filmarea agentiei de stiri spaniole Atlas, citata de PRO TV..   Nu e pentru prima data cand in inregistrarile Guvernului sunt scoase momente jenante. De exemplu, Guvernul a ales sa dea un film fara sunet in urma intalnirii de la Vatican. In schimb, presa italiana a relatat modul cum a glumit Suveranul Pontif cu Viorica Dancila si o parte din exprimarile problematice ale premierului. 
Viorica Dancila, aflata intr-o vizita de lucru in Spania, a fost primita de Regele Felipe al VI-lea cu care a discutat despre relatiile romano-spaniole si buna integrare a celor peste un milion de romani care traiesc si muncesc in aceasta tara. Din perspectiva preluarii presedintiei Romaniei la Consiliul UE, in prima jumatate a anului viitor, s-au discutat aspecte legate de pregatirile si prioritatile tarii noastre pentru acest mandat. Potrivit unui comunicat de presa transmis, joi seara, de prerezentantii Guvernului, Viorica Dancila, aflata intr-o vizita de lucru in Spania, a fost primita de catre Regele Felipe al VI-lea. ”Premierul roman si Majestatea Sa au evocat relatia privilegiata dintre cele doua tari pozitionate geografic la extremele continentului european. Totodata, au evidentiat nivelul excelent al relatiilor intre Romania si Regatul Spaniei la nivel politic si sectorial, cu precadere cel economic, cat si la nivel uman, in contextul bunei integrari in societatea spaniola a celor peste un milion de romani care traiesc si muncesc in aceasta tara. Prim-ministrul Romaniei a mentionat, de asemenea, ca Spania este un adevarat model in plan european din punct de vedere al modului de integrare al cetatenilor, atat la nivel guvernamental, cat si al societatii”, au transmis reprezentantii Guvernului. 
Potrivit acestora, din perspectiva exercitarii presedintiei Romaniei la Consiliul UE in prima jumatate a anului viitor, s-au discutat aspecte legate de pregatirile si prioritatile tarii noastre pentru acest mandat. ”In context, seful Executivului  a subliniat oportunitatea aprofundarii colaborarii dintre Romania si Spania cu privire la principalele subiecte aflate pe agenda europeana, pentru a genera, prin eforturi comune, rezultate pozitive pentru Uniunea Europeana, pentru statele membre si pentru cetateni. De asemenea, prim-ministrul Viorica Dancila a subliniat ca obiectivul major al Romaniei pentru viitorul Europei este unitatea si coeziunea proiectului european, tara noastra dorindu-si o Europa construita in baza principiilor si valorilor fundamentale, generatoare de prosperitate, securitate si stabilitate”, se mai arata in comunicat.  Prim-ministrul Viorica Dancila si Majestatea Sa Felipe al VI-lea au discutat, de asemenea, despre subiecte de interes pe agenda politica internationala. 
Adevarul.ro

Galerie Video


pedro sanchez palatul moncloa
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1206 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005886 (s)