News Flash:

VIDEO CU PUTERNIC IMPACT EMOTIONAL - Scene incredibilela Cluj! Doi tineri au fost filmati facand sex intr-un sens giratoriu, fara pic de jena, in vazul lumii

27 August 2017
1602 Vizualizari | 0 Comentarii
giratoriu
Cei doi tineri care au fost filmati marti noaptea in timp ce intretineau relatii sexuale in sensul giratoriu de pe Calea Baciului au fost identificati si retinuti de politie.
In noaptea de marti spre miercuri, doi tineri au intretinut relatii sexuale in sensul giratoriu de pe Calea Baciului, fara nicio jena, in vazul tuturor oamenilor care au trecut prin zona. Politistii din cadrul Politiei Municipiului Cluj-Napoca au luat masuri, iar astfel cei doi tineri au fost retinuti. Cei doi indragostiti „in calduri” s-au dovedit a fi un barbat de 27 de ani din Cluj-Napoca si o femeie de 23 de ani din municipiul Roman, judetul Neamt, scriu cei de la Ziardecluj.
Politistii din cadrul Politiei Municipiului Cluj-Napoca au identificat si retinut, pentru 24 de ore, un barbat de 27 de ani din Cluj-Napoca  si o femeie de 23 de ani, din municipiul Roman, judetul Neamt sub aspectul savarsirii infractiunii de ultraj contra bunelor moravuri, fapta prevazuta si pedepsita de Codul penal.
In fapt, cei doi, la data de 22 august a.c., in jurul orei 23:20, in timp ce se aflau pe spatiul verde din sensul giratoriu situat la intesectia strazilor Corneliu Coposu si Calea Baciului, ar fi intretinut raporturi sexuale, expunandu-se in mod explicit in public, fiind observati de persoanele care circulau prin zona.
In baza probatoriului administrat, politistii au luat masura retinerii acestora pentru 24 de ore si vor fi prezentati in fata magistratilor pentru dispunerea altor masuri, SCRIE GANDUL.INFO.
Cercetarile sunt continuate de politisti sub coordonarea parchetului competent, pentru savarsirea infractiunii de ultraj contra bunelor moravuri, fapta prevazuta si pedepsita de Codul penal” - se arata in comunicatul IPJ Cluj.

cluj-napoca
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1325 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007578 (s)