News Flash:

VIDEO - Cine este tanarul ucis de elicea unei parapante. Bogdan era unul dintre cei mai experimentati motoparapantisti din tara

8 Ianuarie 2018
1289 Vizualizari | 0 Comentarii
tanar parapanta

Un barbat in varsta de 35 de ani a murit dupa ce a fost lovit in zona capului de elicea unei parapante cu motor, in timp ce verifica o defectiune a aparatului de zbor.
Potrivit politistilor, Bogdan Avram se afla impreuna cu mai multi prieteni in zona localitatii Gelu, comuna Varias din judetul Timis. La un moment dat i s-a parut ca are o defectiune la motorul parapantei si s-a oprit pentru a verifica, moment in care elicea a pornit, lovindu-l mortal in zona capului.

La locul accidentului au sosit mai multe echipaje medicale, insa, in ciuda manevrelor de resuscitare, doctorii nu au mai putut face nimic pentru barbat, astfel ca au constatat decesul acestuia. Politistii au intocmit dosar penal pentru ucidere din culpa si urmeaza sa stabileasca exact imprejurarile producerii accidentului.

Tanarul era unul dintre cei mai experimentati motoparapantisti din vestul tarii. „Avea un echipament nou, foarte bine intretinut. Pentru el, zborul devenise un mod de viata. Nu mai era o pasiune. Avea sute de ore de zbor la activ”, a declarat un prieten al lui Bogdan, pentru Adevarul. Timisoreanul a explicat si modul in care a avut loc tragicul accident in care prietenul sau si-a pierdut viata.

"In momentul in care a aterizat si-a dat echipamentul jos si, fiind foarte meticulos, a pus paramotorul pe lada de transport. Daca il pui pe iarba si il pornesti, risti sa prinda iarba sau pietricele si sa ciobeasca frontul de atac al elicei. El a pus paramotorul pe lada de transport si l-a pornit. In momentul in care l-a turat, elicea a produs forta si l-a dat (n.r. paramotorul) in fata. In momentul acela s-a rasturnat si a cazut efectiv pe el, lovindul-l in cap”, a explicat timisoreanul.

Galerie Video


parapante motor bogdan avram gelu varias judetul timis
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1160 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004683 (s)