News Flash:

VIDEO - ACCIDENT CUMPLIT surprins de o camera de bord a unui TIR!

24 August 2016
1418 Vizualizari | 0 Comentarii
ciocnire sosea
Un grav accident rutier a fost surprins de o camera de bord amplasata pe un TIR, in judetul Suceava. Un sofer, care s-a angajat intr-o depasire periculoasa, nu a mai putut controla autoturismul si s-a izbit in plin de mastodont.
Cel care conducea TIR-ul a scapat teafar, insa, soferul autoturismului a fost transportat la spital cu rani grave.
In imaginile surprinse de camera de bord amplasata chiar pe TIR-ul implicat in accident se observa pe celalalt sens o masina oprita, o duba care circula regulamentar, si alte doua autorisme in spate. Cel din urma pare sa intre in depasire in acelasi timp cu duba si izbeste puternic TIR-ul. In urma impactului, soferul mastodontul a virat brusc si s-a rasturnat intr-un sant.
Soferul de pe TIR: "Autobuzul era pe dreapta. Asta venea tare din urma, a pus frana, a intrat in derapaj si mi-a intrat mie in fata. Eu l-am evitat ca sa nu il omor si am intrat in sant. Am evitat cat am putut sa nu il omor. Nu am vrut sa iau viata unui om. "
La fata locului au ajuns echipele de interventie si au acordat ingrijiri medicale ambilor soferi. Barbatul vinovat de producerea accidentului a fost dus, insa, la spital cu rani grave.
Pompierii sustin si ca drumul era alunecos din cauza unor scurgeri de ulei pe asfalt si este posibil ca impactul sa fi fost inevitabil chiar daca soferul a franat.
Criminalistii au efectuat masuratori pentru a stabili cu exactitate cauzele care au dus la producerea accidentului.

Galerie Video

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1130 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004807 (s)