News Flash:

Victor Ponta spune ca nu va candida la Congresul PSD din toamna. Vezi pe cine va sustine

11 August 2015
1011 Vizualizari | 0 Comentarii
dragnea si ponta
Premierul Victor Ponta a declarat, luni seara, ca el nu va candida la Congresul PSD din aceasta toamna si il va sustine pe Liviu Dragnea pentru functia de presedinte al PSD, liderul interimar al partidului fiind "foarte bun" pentru a ocupa aceasta functie.
"Liviu Dragnea e foarte bun pentru functia asta (sefia PSD - n.r.), eu am responsabilitatea guvernarii. (...) Il sustin pe Liviu, daca asa l-au votat colegii mei", a spus Ponta, la Romania TV, precizand ca exclude varianta unei "tradari" a lui Liviu Dragnea.
Premierul a precizat ca el nu va candida la Congresul care va fi organizat in aceasta toamna, dar nu exclude o revenire in fruntea PSD pe viitor.
"Eu nu candidez anul acesta. Ca n-o sa mai candidez niciodata? Nu pot sa va spun asa ceva, politica e un sport de lunga durata", a precizat Ponta.
Pe de alta parte, premierul a spus ca a discutat in fiecare zi cu Liviu Dragnea cat timp s-a aflat in concediu, iar toate deciziile le-au luat impreuna.
"Toate discutiile si toate declaratiile domnului Dragnea legate de Guvern au fost stabilite impreuna cu mine. De altfel, si acum, in vacanta, ne-am auzit in fiecare zi. (...) Eu sunt cel care, ca presedinte, am introdus in Statutul PSD faptul ca ministrii PSD trebuie sa participe la Biroul Permanent National, pentru ca au un suport politic, ei nu au doar suportul meu si n-au venit cu functia de acasa. Lucru care e absolut normal, incepand cu toate democratiile europene. Ministrii sunt politici, chiar si atunci cand nu sunt membri de partid, sunt sustinuti de un partid politic", a spus Ponta, precizand ca nu este deranjat de faptul ca liderul interimar al PSD cheama la partid ministri din Cabinetul sau. Mediafax.ro

liviu dragnea
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1769 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004878 (s)