News Flash:

Victor Ponta, in pericol!

15 Ianuarie 2015
1668 Vizualizari | 1 Comentarii
Marian Vanghelie anunta ca un grup de 50-60 de parlamentari PSD vor vota o eventuala motiune de cenzura depusa de PNL. Mai diplomat, Mircea Geoana, creatorul „nouluiPSD”, confirma: „Exista un numar extrem de important de oameni, foarte interesati sa sutina in mod explicit proiectul noului PSD”.
Fostul lider PSD, Marian Vanghelie, a declarat, ieri, pentru gandul, ca, in perspectiva realizarii noului proiect politic pe care il construieste impreuna cu Mircea Geoana, a convins deja 25 de parlamentari PSD, din Bucuresti si din tara, sa li se alature.
„Pana la 1 februarie, vom pune la punct prima etapa a proiectului nostru politic, alaturi de, cel putin, 25 de parlamentari. Impreuna constituim grupul de initiativa pentru infiintarea noului PSD, un partid de stanga puternic si serios”. Asta pentru inceput, intrucat Vanghelie spune ca, in momentul depunerii motiunii de cenzura, anuntata de PNL, grupul parlamentarilor interesati de proiect va ajunge la 50-60. „Acesti colegi ai nostri sunt foarte necesari pentru luarea unor decizii importante in Parlament. Vom vota motiunea, ca sa-l trimitem acasa pe Victor Ponta, din functia de premier. Pe noi ne intereseaza o guvernare stabila in Romania, pana in anul 2020, pe model german. Stanga cu dreapta, ca sa nu mai fie scandaluri si certuri; sa fie o chestie serioasa”, a explicat fostul pesedist.
Vanghelie nu a dat nume din echipa de baza a alesilor fidelizati, dar le apreciaza ca fiind „nume sonore si nume frumoase”. „Sunt convins ca foarte multi parlamentari au ajuns la capatul rabdarii. Nu mai suporta bataia de joc care a existat la adresa lor. Si mai cred ca vor fi unii care, chiar daca nu vor face pasul catre noi de prima data, vor vota motiunea. Lumea s-a saturat. Nu asa se conduce Romania, parlamentul si partidul, prin a-ti bate joc de oameni” s-a revoltat Vanghelie, care i-a atras atentia lui Ponta sa fie atent pe unde umbla.
„Zic sa aiba grija cum calca si pe unde calca, ca viata e complicata. Nu-s lucrurile chiar asa cum crede dansul. Pacat pentru tara asta ca a ajuns pe mainile unor oameni fara experienta, ca sa nu zic altfel”, a conchis Marian Vanghelie.
Gandul.info 

marian vanghelie nouluipsd i psd
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (1)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1308 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007224 (s)