News Flash:

Victor Ponta, atac la ministrul Justitiei

22 Iulie 2016
1344 Vizualizari | 0 Comentarii
ponta1
Victor Ponta a vorbit despre "lupta" sa cu justitia.

"Foarte bine ca sunt un inculpat periculos... Noi, de 12 ani, tot luptam cu coruptia. Acum, in 2016, am vazut un raport al Departamentului de Stat al SUA cum ca la noi coruptia creste. Dincolo de asta, ceea ce pot eu sa spun este ca in Romania, spre supararea multora, in ultimii patru ani, fara sa mai luam bani de laFMI, pe propriile ei puteri, a avut cea mai mare crestere economica, s-au scazut taxe si impozite, oamenii si-au primit banii inapoi. Probabil ca acest lucru a deranjat pe cineva. Acum iar nu mai sunt bani. Nu stiu unde au disparut. Investitiile acum sunt zero. 

S-au platit subventii in agricultura la timp, acum nu se mai platesc deloc. Timp de patru ani am dovedit ca putem pe fortele noastre, iar acum ne intoarcem la 2010, intr-un context extrem de rau in care Europa este naucita de Brexit. Traim intr-o realitate paralela. Mai devreme sau mai tarziu vom plati aceasta nota de plata, probabil in 2017", a zis Victor Ponta.

"Nu am voie sa comentez mersul justitiei. M-a condamnat CSM acum un an. NumaiDanilet are voie. Daca ma chema Danilet aveam voie sa spun ceva, dar asa nu am voie. Nu pot decat sa va spun ceea ce s-a intamplat in dosarul meu. Altceva nu am de gand sa comentez. Ce s-a spus din faimosul meu caz, de acum zece ani, s-a consemnat foarte corect de catre judecatoare in instanta", a spus Victor Ponta.

"Doamna Pruna este ca doamna Macovei, un om cu gandire KGB. Decat sa scape un vinovat, mai bine bagam in inchisoare 99 de nevinovati. (...) Nu am nicio asteptare. Dupa noiembrie, noul guvern de tehnocrati a vrut sa arate ca sunt mai buni decat vechea guvernare. A iesit un dezastru", a mai zis fostul premier. 

inculpat periculos coruptia bani fmi crestere economica taxe impozite
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1193 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007950 (s)