News Flash:

Vicepresedintele CJ Caras Severin ramane in arest preventiv

19 Mai 2015
1204 Vizualizari | 0 Comentarii
Ionesie Gheorghioni
Vicepresedintele Consiliului Judetean Caras Severin, Ghiorghioni Ionesie, va ramane in continuare in arest pentru 30 de zile, dupa ce magistratii Curtii de Apel Timisoara au respins luni solicitarea acestuia de a fi cercetat in libertate. Ghiorghioni Adrian Cosmin, nepotul vicepresedintelui CJ, care fusese pus sub control judiciar pentru 60 de zile de judecatorii Tribunalului Timis, saptamana trecuta, a primit mandat de arestare pentru 30 de zile din partea magistratilor Curtii de Apel, potrivit Agerpres.
Potrivit Incheierii de luni, "completul respinge contestatia formulata de inculpatul Ghiorghioni Ionesie impotriva incheierii penale din 13.05.2015, pronuntate de Tribunalul Timis (...) Admite contestatia formulata de Parchetul de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie — DNA — Serviciul Teritorial Timisoara, impotriva aceleiasi Incheieri penale, pe care o desfiinteaza in privinta inculpatului Ghiorghioni Adrian Cosmin si rejudecand (...) admite propunerea Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie — DNA—Serviciul Teritorial Timisoara si dispune arestarea preventiva a inculpatului Ghiorghioni Adrian Cosmin pe o durata de 30 zile, cu incepere de la data prinderii".
De asemenea, vicepresedintele CJ Caras Severin trebuie sa plateasca suma de 100 lei cheltuielile judiciare catre stat, scrie ziuadevest.ro.
Vicepresedintele CJ Caras Severin si nepotul sau au fost retinuti, marti seara, pentru savarsirea a doua infractiuni de trafic de influenta, din care una in forma continuata. Ionesie Ghiorghioni si-a sustinut nevinovatia in fata procurorilor DNA si a magistratilor Tribunalului Timis, cu toate ca a fost prins in flagrant in biroul sau cand primea 20.000 de lei, pe care nu i-a putut justifica si care ar fi reprezentat o "taxa" pentru atribuirea unor contracte de intretinere si deszapezire a drumurilor.
Potrivit unor surse judiciare, Ionesie Ghiorghioni a primit prin intermediul unui nepot, dar si in mod direct, mai multe sume de bani pretinse in schimbul contractelor acordate preferential unei firme a afaceristului Paul Valentin Armasu.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1134 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007633 (s)