News Flash:

Vezi ce iti rezerva astrele astazi

28 August 2016
1173 Vizualizari | 0 Comentarii
horoscop03
Berbec


Activitatile gospodaresti si relatiile cu membrii familiei sunt cele indicate la finalul acestei sapatmani. Se pot face mai usor curateniile generale, reparatiile curente sau reamenajarile interioare. Daca se pune problema achizitionarii sau vanzarii unor bunuri patrimoniale sunt momente prielnice pentru informare si dialog cu cei dragi. Totul va iesi cum planifici.


Taur


Se pare ca vei fi mai mult pe drumuri la sfarsitul acestei sapatmani. Relatiile cu rudele si prietenii apropiati sunt frecvente, astfel ca poti afla vesti interesante. Nu asculta chiar tot ce ti se spune. Rezerva momente pentru odihna, lectura, vizionarea unor filme bune sau viziteaza in targ de sezon. Cheltuieli neasteptate pentru partenerul de viata, rude sau colaboratori.


Gemeni


Weekend-ul este potrivit cumparaturilor si verificarii bugetului de venituri si cheltuieli. S-ar putea sa primesti cadouri, recompense sau vesti legate de imbunatatirea conditiilor de munca sau a remuneratiei aferente. Evita cheltuielile extravagante sau speculatiile legate de banii pe care-i vei avea undeva candva. Insa, detaseaza-te de problemele vietii cotidiene si odihneste-te.


Rac


Zile bune la finalul acestei saptamani. Beneficiezi de energie, spor in toate si poti duce la bun sfarsit tot ce iti propui mai ales sambata. Tendinta de a exagera este la cote inalte, fie ca este voba despre problemele tale personale, fie ale altora. Evita implicarea in treburile celorlalti. Rezerva momente pentru odihna, dialog interior si plimbari usoare in aer liber.


Leu


Ai nevoie de multa discretie si retragere din forfota vietii la sfarsitul acestei sptamani. Energia vitala este la cote scazute, de aceea dozeaza-ti eforturile si ocupa-te doar de treburile usoare. Pentru ca sanatatea este vulnerabila foloseste remedii naturiste pentru ameliorarea starilor tensionate sau a unor afectiuni care te necajesc. Relaxeaza-te si ai incredere ca totul va fi bine.


Fecioara

 

Prietenii te inconjoara la finalul acestei saptamani, fie ca vrei, fie ca nu. Intalniri si dialoguri interesante, suprinzatoare. S-ar putea sa primesti invitatii la evenimente mondene sau la o intrunire agreabila cu invitati de seama. Atentie la tendinta de a exagera in aceste relatii si de a cauta sprijinul persoanelor influente. Selecteaza prioritatile si evita sa te lasi pe mana altora.


Balanta


Socializarea este activitatea care te atrage cel mai mult la sfarsitul acestei saptamani. Sunt posibile unele neintelegeri, reprosuri din partea unor persoane cu autoritate, dar situatia ivita seamani mai mult a dojana parinteasca. Totusi exista o tendinta exagerata a de tine prea mult, cont de parerile si dorintele altora. Relaxeaza-te, dar fii ferm in propriile opinii si actiuni.


Scorpion


Apar informatii despre o calatorie, despre studii sau de la persoane aflate in tari straine in acest weekend. Chiar daca unele informatii sunt alarmante, nu pleca urechea la tot ce afli. Sunt momente bune pentru a-ti schimba filozofia de viata, pentru dialoguri spirituale si pentru activitati care-ti largesc orizonturile mintii si ale sufletului. Odihneste-te si bucura-te de toate!


Sagetator


In weekend ar fi bine sa te ocupi de situatia banilor si bunurilor pe care le administrezi sau imparti cu altii. Intra in discutie cheltuieli pe facturi, taxe, servicii, mosteniri, partaje. Chiar daca apar neintelegeri intre parti sau descoperi nereguli in acte se vor putea rezolva usor. Insa detaseaza-te de materialitatea vietii cotidiene si priveste totul si prin prisma laturilor spirituale.


Capricorn

 

Relatiile parteneriale si proiectele in care esti implicat sau vrei sa te implici iti solicita atentia la finalul acestei saptamani. Sunt posibile discutii aprinse intre colaboratori sau nereguli in desfasurarea actiunilor comune cu acestia. Fii prudent, verifica cu atentie cum stau lucrurile si, pe cat posibil, bine ar fi sa tii cont de parerea fiecaruia. Rezerva momente pentru odihna.


Varsator


Sfarsitul saptamanii anunta neplaceri legate de sanatate. Alcatuieste planuri de imbunatatire a acesteia, informeaza-te din surse bune, insa ia in calcul si terapiile naturiste. Evita implicarea in prea multe ativitati, pentru ca nu ai sustinere din partea altora. De retinut ca din fiecare situatie ai cate ceva de invatat. Daca tu esti multumit sufleteste, toate celelalte vor veni de la sine.


Pesti


Preocuparile principale din acest weekend vizeaza persoana iubita, copiii, distractiile, hobby-urile. Sunt posibile neintelegeri sau situatii neplacute, dar fii obiectiv si tine cont si de parerile celorlalti. Creativitatea este la cote inalte si bine ar fi sa iti canalizezi eforturile catre activitati constructive. Organizeaza reuniuni-surpriza pentru cei dragi.

berbec taur gemeni rac leu fecioara balanta scorpion sagetator capricorn
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1904 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006999 (s)