News Flash:

Vezi care sunt pozitiile sexuale carora barbatilor nu le plac

18 Octombrie 2015
1457 Vizualizari | 0 Comentarii
femeia deasupra

Pozitia „la perete“


Este vorba despre acea pozitia in care iubitul tau sta in picioare, iar tu il „escaladezi“ cuprinzandu-i talia cu picioarele, iar gatul cu bratele. El te tine de coapse si de fese, te sprijina de un perete, pentru ca tu sa ai mai multa stabilitate, si te penetreaza.


Da, pare placut, deoarece el detine controlul, insa barbatii nu sunt innebuniti de aceasta pozitie, deoarece este foarte obositoare.


Pozitia „impactului profund“


Iubitul tau sta in genunchi pe o laterala a patului, iar tu te intinzi cu spatele pe pat si cu picioarele pe umerii lui. Cu toate ca penetrarea se face complet si este posibil ca tu sa urli de placere, trebuie sa tii cont ca pentru el nu este o pozitie placuta, deoarece trebuie sa stea in genunchi pe toata durata actului sexual. 


Pozitia „steaua de mare“


Te simti putin obosita, dar iubitul tau are chef de sex si vrei sa-i faci pe plac. Te asezi pe spate, cu mainile si picioarele desfacute, ca si cum ai fi o stea de mare, si il lasi pe el deasupra, ca sa „munceasca“.


Barbatii nu apreciaza femeile care nu participa la actiune, ci vor ca acestea sa fie active.


Femeia deasupra


Poate ca barbatii prefera aceasta pozitie atunci cand sunt ei obositi, dar au si momente cand „fug“ de aceasta pozitie. Multi barbati au impresia ca atunci cand iubita lor sta deasupra, ea se va ridica prea mult, iar apoi se va lasa cu avant si nu va „ateriza“ unde trebuie. Din aceasta cauza, masculilor le este frica de faptul ca penisul ar avea de suferit si penetrarea nu va mai fi „ca la carte“.

 


femeia deasupra
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1180 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005032 (s)