News Flash:

Vesti triste despre starea lui Michael Schumacher

5 Februarie 2016
1364 Vizualizari | 0 Comentarii
schumacher
Luca di Montezemolo, fostul sef al scuderiei Ferrari, a declarat joi, la Milano, ca a primit vesti despre starea de sanatate a septuplului campion mondial de Formula 1, Michael Schumacher.

Au trecut mai bine de 25 de luni de la accidentul de schi pe care Michael Schumacher l-a suferit in Alpii Francezi, iar in ultima vreme vestile despre starea fostului campion mondial de Formula 1 au fost din ce in ce mai rare.

Fostul sef de la Ferrari al lui SchumiLuca di Montezemolo, a declarat joi dupa-amiaza, la Milano, in fata jurnalistilor: "Am vesti, dar din pacate ele nu sunt bune", a spus din Montezemolo, fara a intra in alte detalii. "Viata este ciudata. A fost un pilot fantastic si a suferit un singur accident major, in 1999. Din nefericire, un accident de schi are consecinte asa de serioase", a mai adaugat acesta.

Michael Schumacher este tratat departe de ochii opiniei publice, la resedinta sa din Elvetia, iar familia sa este destul de zgarcita in a oferi informatii despre starea sa de sanatate. Si in cazul declaratiei lui Di Montezemolo familia lui Schumi a refuzat sa comenteze.

accidentul michael schumacher alpii francezi campion mondial ferrari
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1356 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005726 (s)