News Flash:

Vesti incurajatoare despre starea de sanatate a lui Cotabita

26 Mai 2015
1211 Vizualizari | 0 Comentarii
cotabita
Starea lui Gabriel Cotabita arata o ameliorare, intrucat pacientul raspunde la anumiti stimuli si respira spontan pe sonda de traheostomie, dar necesita in continuare ventilatie mecanica intermitenta, potrivit reprezentantilor Spitalului Floreasca, unde artistul este internat din 8 mai.
Cotabita este evaluat in prezent pe scara GCS (Glasgow Coma Scale, de evaluare a starii de coma de la 3 - coma profunda - la 15) la 8 puncte, potrivit spitalului.
El beneficiaza zilnic de sedinta de fizio-kinetoterapie asa cum se procedeaza in astfel de cazuri.
O echipa multidisciplinara reevalueaza, in fiecare zi, stare de sanatate a pacientului.
Spitalul mai precizeaza ca, incepand de saptamana viitoare, in fiecare joi vor fi elaborate si difuzate comunicate referitoare la starea de sanatate a lui Gabriel Cotabita.
Fiicele lui Gabriel Cotabita aratau, intr-un mesaj postat sambata pe Facebook, ca starea tatalui lor este buna si ca nu s-a pus niciun moment problema ca acesta sa fie deconectat de la aparate, pentru ca nu este cazul.
"Avand in vedere stirile fara verificari si fara cercetare prealabila care au aparut, va informam ca nu s-a pus in niciun moment problema de deconectare, pentru ca nu este cazul. Este ilegal in Romania sa deconectezi un pacient de la aparate. Starea tatei este in continuare buna. Suntem alaturi de el permanent, atat noi, cat si echipa Spitalului Floreasca. Rugam insistent presa ca pe viitor, daca nu pot respecta dorinta de discretie exprimata deja in mai multe randuri, inainte de a publica orice alt fel de material, sa verifice informatiile medicale cu purtatorul de cuvant al Spitalului Floreasca", se arata in mesajul postat pe Facebook de catre Aela Cotabita.

floreasca cotabita
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1213 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004416 (s)