News Flash:

Vesti emotionante despre starea de sanatate a lui Michael Schumacher. Fostul pilot plange

5 Ianuarie 2015
1363 Vizualizari | 0 Comentarii
schumacher
Septuplul campion mondial de Formula 1, Michael Schumacher a implinit sambata, 46 de ani. De ziua lui, acesta le-a oferit celor dragi, clipe de neuitat. Aflat in recuperare dupa accidentul grav pe care l-a suferit in urma cu un an la schi, Schumi a deschis ochii si a plans cand a auzit vocile copiilor, Mick si Gina Maria si a sotiei sale, Corinna. “Reactioneaza la stimuli externi, dar poate raspunde la vocile cunoscute doar prin miscarea ochilor. Plange cand aude vocile copiilor sau a sotiei sale. Acest lucru arata ca simte emotiile si creierul sau functioneaza. Este un semn ca este viu si intelege, chiar daca nu se poate misca”, se arata in revista italiana Autosprint.
Redactorul – sef al publicatiei, Alberto Sabbatini a dezvaluit ca are aceste ultime informatii privind starea de sanatate a fostului pilot german, de la apropiatii sai. “Vestea buna e ca Schumacher nu este imobilizat la pat. Cand nu face recuperare, sta intr-un scaun in fata ferestrei si priveste spre peisajul superb pe care il are in fata”, a adaugat Sabbatini. Schumi continua recuperarea la casa sa din Gland, de pe malul lacului Geneva, la 40 de kilometri de Lausanne. 
Vestile bune vin la cateva zile dupa ce Philippe Streiff, un fost pilot de Formula 1, bun prieten cu Schumacher, a dezvaluit ca germanul face progrese uimitoare dupa teribilul accident pe care l-a suferit.

corinna sabbatini
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1115 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004693 (s)