News Flash:

Vesti bune pentru timiseni. Sute de locuri de munca la o companie din domeniul electronicii

7 Decembrie 2014
1428 Vizualizari | 0 Comentarii
Un numar de aproape 200 de noi specialisti in domeniul electronicii isi vor gasi un loc de munca la Timisoara. O companie internationala cu activitate in domeniul componentelor electronice pentru sectorul auto, aerospatial, de aparare si medical a decis sa-si mute liniile de productie in orasul de pe Bega.
O companie cu activitate in domeniul produselor electronice, TT Electronics, a decis sa isi relocheze la Timisoara, la unitatea pe care deja o detine aici, liniile de productie pe care le avea in localitatea germana Werne. Conform planului elaborat de companie, procesul de relocare va avea loc in doua etape, in 2015 si in 2016. Liniile vor fi instalate in cadrul centrului companiei din Timisoara, urmand ca pana in anul 2016 numarul de angajati sa creasca de la 310 la aproximativ 500, in anul 2016.
„Timisoara reprezinta deja un centru de productie important pentru companie in Europa. Acum vom putea sa continuam dezvoltarea si expansiunea, prin atragerea fortei de munca calificate din regiune. Odata cu inceperea primei faze a relocarii in noiembrie, vom incepe sa angajam lucratori din zona”, a anuntat Asif Baig, directorul fabricii din Timisoara, scrie tion.ro.
Societatea produce componente electronice pentru sectorul constructiilor de masini, aerospatia, de aparare si medical. Se pare ca la baza deciziei de relocare este pretul fortei de munca, relocarea fiind „o componenta esentiala a programului de imbunatatire pe termen lung a pozitiei competitive de afaceri, prin concentrarea productiei pentru piata europeana in locatii cu cost eficient, precum Timisoara”, dupa cum au anuntat reprezentantii societatii.

timisoara bega tt electronics
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1172 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005859 (s)