News Flash:

Vesti bune pentru suporterii lui Dinamo! Stadionul din Stefan cel Mare va fi modernizat

9 August 2017
881 Vizualizari | 0 Comentarii
styadion
Ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, a declarat miercuri ca se doreste punerea la dispozitia Companiei Nationale de Investitii a stadionului Dinamo pentru a fi modernizat. 



"Astazi s-a largit echipa, care este foarte determinata sa-si atinga obiectivul, acela de a pune la dispozitia Companiei Nationale de Investitii Stadionul Dinamo pentru a fi modernizat. Ne intereseaza ce-si doresc romanii, ne intereseaza sa valorificam un bun al statului (...) in interesul cetatenilor romani si in interesul iubitorilor de sport si de fotbal", a spus Carmen Dan dupa intalnirea cu managerul clubului Dinamo, Adrian Mutu, potrivit Agerpres. Ea a precizat ca se poate vorbi de "foarte putin timp" pana cand va putea preda stadionul pentru modernizare Companiei Nationale de Investitii. 


"Noi am facut toate demersurile, administrativ, civile si penale, care sa ne puna in situatia de a demonstra ca suntem hotarati sa modernizam stadionul Dinamo. Am facut deja o sesizare si in ceea ce priveste incalcari ale legii penale", a mai spus Carmen Dan.  Pe 11 iulie, ea anunta ca MAI va initia o actiune in instanta in cazul stadionului Dinamo, demersul avand legatura cu asocierea intre CS Dinamo si Asociatia FC Dinamo. Pe 16 iunie, Carmen Dan declara ca a trimis la Directia Nationala Anticoruptie concluziile controlului privind asocierea intre CS Dinamo si Asociatia FC Dinamo.

carmen dan companiei nationale investitii dinamo
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1213 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006160 (s)