News Flash:

Vesti bune pentru soferi! Drumul care leaga Timisoara de Mosnita va fi largit la doua benzi pe sens. Cand incep lucrarile

27 Noiembrie 2015
1246 Vizualizari | 0 Comentarii
drum mosnita
In ceea ce priveste drumul spre Mosnita, valoarea totala a lucrarii pentru largirea sa la patru benzi este de 5.640.402 euro.
„Anul viitor va putea incepe lucrarea la drumul spre Mosnita. Am aprobat indicatorii, va fi prins in program, ca si drumul de la Dumbravita inspre autostrada, ca si drumul de la Ghiroda inspre aeroport. Toate trei, Mosnita-Timisoara, Ghiroda-aeroport si Dumbravita – autostrada vor fi prinse in bugetul pentru anul viitor”, spune Titu Bojin.
Drumul de la Ghiroda spre aeroport va fi largit, de asemenea, la patru benzi. La momentul actual reprezentantii Consiliului Judetean Timis sunt in discutii cu firmele care au proprietati de-a lungul acestui drum pentru exproprierea, vanzarea sau schimbul unor terenuri necesare largirii drumului la patru benzi, scrie tion.ro.
„Suntem in discutii deja cu trei dintre firmele care au suprafete de teren acolo, unde urmeaza sa construim, si urmeaza sa vedem daca ne putem intelege pentru vanzare sau un schimb de teren, ori vom merge pe varianta exproprierii. Este vorba de 5.000-6.000 de metri patrati la toate cele trei firme. Primaria Ghiroda este de acord sa ofere alte terenuri in schimb, daca si firmele sunt de acord”, a mai precizat Bojin.

mosnita ghiroda mosnita-timisoara ghiroda-aeroport dumbravita
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1267 (s) | 32 queries | Mysql time :0.006377 (s)