News Flash:

Vesti bune pentru pacientii Spitalului Judetean Timisoara. Acestia pot face din nou tomografii

23 Iulie 2015
1149 Vizualizari | 0 Comentarii
tomograf
Daca pana in prezent, timp de zece zile, pacientii Spitalului Judetean Timisoara au fost nevoiti sa se plimbe cu salvarea pentru a face tomografii la un laborator privat, situat in zona Garii de Nord, de miercuri aceste drumuri nu mai sunt necesare. Miercuri dupa-amiaza, unul dintre cele doua aparate tomograf ale Spitalului Judetean Timisoara a fost pornit.
Unul dintre cele doua aparate tomograf a fost reparat. In urma cu zece zile, ambele tompografe ale Spitalului Judetean Timisoara s-au defectat. Repararea primului tomograf este doar un pas, celalalt pas urmand sa fie facut pana la inceputul lunii august, atunci cand va fi reparat si cel de-al doilea.
La primul tomograf care a intrat in functiune miercuri la ora 15.00 a fost stricata cupola, iar reparatia acestuia, ce include si achizitionarea piesei, a costat in jur de 130.000 de euro. La al doilea tomograf, care va fi reparat si dat in functune pana la inceputul lunii august, este stricat tubul, a carui reparatie necesita 50.000-60.000 de euro. Toti pacientii care au fost trimisi la laboratorul privat (gratuit) vor fi preluati de tomograful Spitalului Judetean.
„De la ora 15 tomograful a fost reparat, verificat, functioneaza in regim normal. Toti pacientii din Spitalul Judetean, in regim de urgenta, internari de zi sau pacientii care se adreseaza prin ambulatoriul de specialitate vor fi investigati in Spitalul Judetean cu tomograful reparat. De maine incepe procedura de reparare pentru cel de-al doilea tomograf. Pana la inceputul lui august speram sa devina functional si el”, spune Marius Craina, managerul Spitalului Judetean Timisoara.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1301 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007475 (s)