News Flash:

Vesti bune: Mamograf nou pentru depistarea cancerului la san, la Timisoara

27 Noiembrie 2014
1489 Vizualizari | 0 Comentarii
 La un an de la demararea Campaniei Help25, unul dintre obiectivele propuse la lansare a fost atins. Datorita sprijinului si donatiilor oferite de comunitate si de sponsori s-a reusit achizitionarea mamografului mult asteptat.
Ultima donatie care a dus la indeplinirea obiectivului este un cec in valoare de 10.000 de dolari, oferit de catre o companie din oras. Din fondurile stranse in primul an de campanie a fost platit jumatate din pretul mamografului, diferenta de bani urmand sa fie achitata pe parcursul anului 2015, in rate.
Noul mamograf a fost deja amplasat intr-un spatiu special amenajat al Asociatiei OncoHelp, urmand ca medicii specialisti din cadrul centrului medical sa inceapa sa realizeze incepand de anul viitor primele investigatii de specialitate.
„Tot de atunci vom demara si programul de depistare precoce a cancerului la san, care presupune, printre altele, oferirea a 5000 de mamografii gratuite pentru femeile cu venituri reduse din Regiunea de Vest si sesiuni de consiliere si educatie medicala pentru femeile din companiile partenere si din zonele rurale”, transmit reprezentantii asociatiei, scrie tion.ro.
Campania „Help25” a demarat in 1 octombrie 2013 si este destinata constientizarii si informarii cu privire la cancerul la san, avand ca principale obiective implementarea unui program de screening cu privire la aceasta boala, precum si strangerea de fonduri necesare achizitionarii unui mamograf pentru Asociatia OncoHelp.
In scurt timp, reprezentantii asociatiei vor veni cu detalii privind modalitatea de oferire/programare a mamografiilor gratuite.

noul mamograf campania help25
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1461 (s) | 32 queries | Mysql time :0.008277 (s)