News Flash:

Veste uriasa primita de Petre Roman

19 Septembrie 2016
2728 Vizualizari | 0 Comentarii
petre roman
Fostul deputat PNL Petre Roman si-ar putea relua mandatul de deputat intrerupt in februarie 2015 pe motiv de incompatibilitate daca plenul va fi de acord cu propunerea Comisiei juridice in acest sens, ceea ce inseamna si returnarea indemnizatiilor restante in valoare de peste 90.000 lei.
Biroul Permanent al Camerei Deputatilor a decis luni sa trimita plenului raportul Comisiei juridice prin care se recomanda ca mandatul de deputat al lui Petre Roman sa fie reluat. Decizia va fi luata marti la votul final in Camera Deputatilor.
Practic, deputatii vor constata ca mandatul lui Petre Roman nu a incetat in conditiile legii, ceea ce inseamna ca ii va fi platita si indemnizatia din ultimii doi ani si jumatate. Avand in vedere ca Petre Roman avea o indemnizatie de 5.031 lei pe luna, suma totala care ii va fi returnata se va cifra la 90.558 lei.
In data de 3 mai, fostul deputat PNL Petre Roman a cerut Biroului Permanent al Camerei Deputatilor sa ia act de reluarea mandatului sau, dupa ce Curtea de Apel Bucuresti a decis, in data de 24 aprilie, anularea raportului ANI privind incompatibilitatea sa.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1259 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004480 (s)