News Flash:

Veste uriasa pentru proprietarii de garaje din Timisoara

16 Septembrie 2015
1258 Vizualizari | 0 Comentarii
garaje podeanu
Demolarea garajelor din Timisoara continua, iar oficialii primariei inca negociaza cu proprietarii acordarea de despagubiri. Fiecare primeste 2.000 de euro ca sa renunte la constructie si municipalitatea sa poata moderniza zona. Mai mult decat atat, tot primaria plateste si cheltuielile legate de emiterea Autorizatiei de demolare a garajelor, radierea lor din Cartea Funciara, transportul si depozitarea materialelor rezultate in urma demolarii.
Primii 18 timisoreni care au negociat cu reprezentantii primariei locuiesc in zona strazii Vasile Balmus, langa strada Lidia. Pentru ca municipalitatea sa-i poata despagubi, consilierii locali au votat declararea interesului local pentru terenul pe care au fost ridicate garajele.
Sunt luate in calcul Bateria nr. 228 de pe spatiul verde din zona strazii Vasile Balmus, compusa din 5 garaje; Bateria nr. 108 de pe str. Luminii-Lidia – actuala Vasile Balmus-Maresal Constantin Prezan, dintre careul de blocuri dintre str. Maresal Constantin Prezan bl. 49-57 si str. Vasile Balmus bl. 49, compusa din 8 garaje; Bateria nr. 108 de pe str. Luminii-Lidia, din careul de blocuri dintre str. Maresal Constantin Prezan bl. 49-57 si str. Vasile Balmus bl. 49, compusa din 7 garaje si Bateria nr. 108 de pe str. Luminii-Lidia, de langa blocul 56 de pe str. Maresal Constantin Prezan, compusa din 24 de garaje.
Consilierii locali urmeaza sa aprobe negocierile stabilite de comisia de negociere.
„Precizam ca la emiterea autorizatiei de construire s-a impus urmatoarea conditiie: <<amplasamentul se va elibera neconditionat in cazul in care terenul va fi revendicat de fostii proprietari sau de consiliul local pentru lucrari de interes public>>. De asemenea, in conformitate cu clauzele inscrise in contractele de concesiune incheiate pentru garajele din Timisoara, acestea pot fi reziliate unilateral sau pot inceta numai <<in cazul in care interesul local o impune, cu un preaviz de 60 de zile>>”, se arata in referatul ce insoteste proiectul de hotarare.

Iata lista celor ce vor fi despagubiti pentru demolarea garajelor:
Iosif Pilcz
Ion Lautaru si Cristina Aurora Lautaru
Ana Matu
Tiberiu Radosav
Cristian Scortescu
Adrian Fota si Ana Fota
Stefan Mustata
Maria Bisoi
Monica Mirela Jurita si Arsene Jurita
Vasilica Carra-Farago si Velizar
Bandi Marinela
Aurel Marcoane si Extera Marcoane
Patricia Iulia Radosav
Ana Kollar si Alexandru Kollar
Stelian Chira
Liubomir Nincov
Stelian Mircea Armean, imputernicit pentru o firma
Adrian Dobritoiu

strada lidia
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1267 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005171 (s)