News Flash:

Veste uriasa pentru pensionarii din judetul Timis

19 Februarie 2016
3283 Vizualizari | 1 Comentarii
pensionare
Casa Judeteana de Pensii pune la dispozitia varstnicilor bilete de tratament in diferite statiuni, pentru anumite tratamente. Biletele sunt valabile in luna martie, asa ca, daca le doriti, trebuie sa va anuntati aceasta intentie la sediul Casei Judetene de Pensii.
Sunt disponibile aproape 50 de bilete pentru luna martie a acestui an. Puteti lua bilete la Buzias (tratament cardiovascular), la Hotel Silvana, doua stele. Aici sunt disponibile 29 de bilete din 05 martie.
La Bala (tratament reumatismal), la Hotel Ceres (doua stele) sunt disponibile 4 bilete din 2 martie. Puteti merge si la Geoagiu (tratament reumatismal), la Hotel Ceres (doua stele) – aici sunt disponibile doar 3 bilete, din 5 martie.
Ce ziceti de Moneasa? Aici puteti face tratament pentru nevroza si sunt disponibile bilete in mai multe perioade. Cazarea se va face la Hotel Codru Moma (doua stele) si sunt disponibile 6 bilete din 4 martie, un bilet din 2 martie si 4 bilete din 3 martie. Sunt disponibile locuri si la statiunea 1 Mai (tratament reumatismal), la Hotel Ceres (trei stele) – 5 bilete din 4 martie, scrie tion.ro.
Actele necesare eliberarii biletelor de tratament sunt: cerere, copie trimitere medicala, cupon pensie din ultima luna si/sau adeverinta cu venitul brut din ultima luna, buletin identitate (original + copie xerox).
Pentru aceste bilete va puteti adresa in zilele de luni, marti, miercuri, intre orele 08.30 -16.00, joi, intre orele 08.30 -18.00 si vineri, intre orele 8.30 – 13.30, Casei Judetene de Pensii Timis, cu sediul in Timisoara, str. Andrei Saguna Nr. 5 A. Biletele se distribuie prin solicitare directa la ghiseul nr. 5.

buzias
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (1)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1165 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004678 (s)