News Flash:

Veste de ultima ora cu privire la starea lui Gabriel Cotabita!

14 Iunie 2015
1763 Vizualizari | 0 Comentarii
cotabita0
Gabriel Cotabita face eforturi mari sa-si revina. Daca recent artistul a facut cativa pasi, acum «are chef sa glumeasca si zambeste cat de des poate». Dezvaluirea a fost facuta de un angajat al Spitalului Floreasca pentru Spynews. Dupa aproape o luna de cand a fost internat, medicii respira usurati si recunosc ca starea desanatate a lui Gabriel Cotabita da semne clare de imbunatatire.
 

«Uneori are chef si sa glumeasca, zambeste cat de des poate si, de fiecare data cand are nevoie de ceva, nu uita sa zica "multumesc" si sa mai spuna cateva vorbe de duh», a marturisit un angajat al Spitalului de Urgenta Floreasca. Artistul are insa un drum lung pana la o recuperare completa. Celebrul cantaret va fi consultat de o comisie medicala care va decide cat timp va dura recuperarea, precum si pasii pe care ii are de urmat.


Recuperarea va dura cel mult sase luni a mai declarat angajatul spitalului. «In cel mai bun caz, Cotabita va face, zi de zi, timp de trei luni, recuperare medicala. Adica va reincepe sa umble, sa faca exercitii simple in picioare, va continua sa exerseze gesturile simple cu mainile». Gabriel Cotabita si-a revenit din coma in care s-a aflat in ultimele saptamani si pare ca are sanse mari de recuperare. Psihoterapeutul Lorena Diaconescu sustine ca Gabriel Cotabita are nevoie acum de psihoterapie. Cand va fi externat, Gabriel Cotabita va avea nevoie de un insotitor.

gabriel cotabita zambeste spitalului floreasca internat sanatate coma
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1249 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004606 (s)