News Flash:

Vei avea sau nu o zi buna astazi? Iata ce spune fiecare zodie

30 August 2016
1280 Vizualizari | 0 Comentarii
horoscop0
Berbec
Planuiesti o seara romantica alaturi de o persoana draga, insa o complicatie la locul de munca ar putea sa te faca sa amani totul. O zi plina de mici frustrari care te impiedica sa fii creativ.

Taur
Primesti niste vesti din care reiese ca ai putea fi nevoit sa faci o cheltuiala majora care nu sufera amanare. Nu stai prea grozav cu banii. Nu te nelinisti, inca, ar putae fi o alarma falsa.

Gemeni
Un conflict serios se poate isca in grupul din care faci parte. Vei fi zgandarit de pornirile tale firesti sa te implici pentru a aplana cearta, dar nu vei reusi decat sa torni gaz pe foc.

Rac
Nu ai un tonus fizic foarte bun, astazi. O slabiciune te-ar putea coplesi din senin. Este bine sa eviti activitatile care implica mult efort. Tine cont de starea in care te afli si nu face pe eroul.

Leu
Cei din jurul tau par sa fie intr-o perpetua criza de nervi, azi. Daca planuiai sa faci pe mediatorul, mai bine abtine-te. In loc de mesager al pacii vei fi vazut drept un provocator.

Fecioara
O persoana la care tii este intr-un impas si apeleaza la tine pentru sfaturi si sprijin. Daca o poti ajuta cu ceva concret, fa-o. Nu ii da insa sfaturi, daca nu esti in masura. Ai inrautati situatia.

Balanta
Stresul si necazurile de la locul de munca incep sa isi puna amprenta si asupra vietii tale personale. Incearca sa separi cele doua lumi pentru binele celor apropiati, dar si al tau.

Scorpion
Niste cheltuieli neprevazute te cam subtiaza la portofel. Situatia nu este inca foarte serioasa, dar ai face bine sa incepi sa fii mai prudent cu banii in saptamanile care urmeaza.

Sagetator
O zi lipsita de evenimente notabile. Seara, insa, participi la o reuniune unde te vei simti minunat alaturi de o persoana draga. Curiozitatea iti va fi stimulata de cateva barfe suculente.

Capricorn
Te trezesti cu fata la cearsaf, iar monotonia de la locul de munca te afecteaza si mai tare. Incepi sa te intrebi daca merita sa iti bati capul. Nu abandona un lucru sigur, pentru o toana.

Varsator
Comunicarea cu cei dragi este impiedicata, azi, de tot felul de probleme marunte care iti rapesc din timpul pe care voiai sa-l aloci familiei. Uneori nu ai ce sa faci. Decat sa ai rabdare.

Pesti
Demersurile initiate azi te ajuta sa stabilesti legaturi cu persoane importante care se vor dovedi foarte utile in viitor. Nu baga in seama efortul suplimentar, ce faci nu este pierdere de timp.

berbec taur gemeni rac leu fecioara balanta scorpion sagetator capricorn
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1337 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005264 (s)