News Flash:

VARIANTA SINUCIDERII lui Condrea A PICAT! Acesta mergea sa-si ia fetita de la fosta sotie

23 Mai 2016
1465 Vizualizari | 0 Comentarii
Dan Condrea
Patronul Hexi Pharma, Dan Condrea, a murit intr-un accident de circulatie petrecut pe raza judetului Ilfov. Acesta se afla intr-o masina ce avea sigla firmei pe care o conducea. Nu au fost gasite urme de franare la fata locului, iar sotia lui Dan Condrea i-ar fi recunoscut hainele. Masina a fost ridicata in timp record de autoritati. Dosarul privind accidentul lui Dan Condrea va fi preluat de Parchetul de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie. Noi amanunte infirma varianta sunuciderii.
UPDATE: Potrivit tolo.ro "Duminica seara, in jurul orei 18:30, patronul Hexi Pharma Dan Condrea a murit intr-un accident de circulatie. Era asteptat de fetita de 10 ani. Condrea divortase de sotia lui Laura, cu care fusese impreuna vreme de 19 ani, din Facultatea de Medicina din 1994 si pina in 2009. In acest week-end, fata de 10 ani ramasese la sotia lui. Dupa-amiaza, perioada de vizita la mama se incheia si sotia si fata il asteptau ca sa vina sa ia copilul.
UPDATE: Dosarul privind accidentul patronului Hexi Pharma, Dan Condrea, in urma caruia omul de afaceri a decedat, va fi preluat de Parchetul de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie. "Dosarul va fi preluat de Sectia de Urmarire Penala si Criminalistica din cadrul Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie, sub coordonarea domnului procuror Romulus Varga. Un procuror de la parchetul local s-a deplasat la fata locului pentru a participa la cercetari. Autoturismul a fost ridicat si dus la sediul IPJ Ilfov. Toata probele ridicate de la fata locului au fost conservate", a declarat Procurorul General al Romaniei, Augustin Lazar, pentru mediafax.ro.
Politistii Serviciului Rutier din cadrul Inspectoratului de Politie Judetean (IPJ) Ilfov audiaza doi martori in acest caz, a comunicat purtatorul de cuvant al institutiei, Claudia Burada. La fata locului, unul dintre martori declarase ca masina in care se afla Dan Condrea rula cu o viteza de circa 150-160 de kilometri pe ora. Sub coordonarea unui procuror de la Parchetul Buftea a fost deschis un dosar penal pentru ucidere din culpa.
Motorul masinii a zburat la aproximativ 30 de metri de locul impactului. Nu exista urma de franare, spun politistii si martorii care sunt la fata locului. Trupul neinsufletit a fost preluat de Serviciul de Medicina Legala Ilfov si a fost dus la IML.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1256 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006175 (s)