News Flash:

Vanghelie si-a schimbat declaratia, semnaturile nu erau pentru EBA, ci pentru Mircea Diaconu

26 Martie 2015
1125 Vizualizari | 0 Comentarii
Unul dintre avocatii lui Marian Vanghelie, Catalin Dancu, a declarat ca edilul si-a schimbat declaratia data in fata judecatorilor, el aratand ca de fapt nu a ajutat la strangerea unor semnaturi pentru campania electorala a Elenei Basescu, ci a lui Mircea Diaconu.
Initialul, primarul Sectorului 5 a spus ca a contribuit la strangerea mai multor semnaturi pentru candidatura la alegerile europarlamentare a Elenei Basescu.
In sala de judecata, unde se analizeaza contestatia lui Vanghelie la masura arestului preventiv, primarul a revenit asupra declaratiei si a explicat ca, de fapt, nu a strans semnaturi pentru fiica cea mica a fostului presdinte, ci pentru Mircea Diaconu, a spus avocatul Catalin Dancu.
Aparatorul primarului Sectorului 5 a explicat ca Marian Vanghelie a revenit asupra declaratiei initiale intrucat, in prima faza, "se produsese o incurcatura".
Marian Vanghelie se afla la instanta suprema, unde se judeca contestatia sa si a varului sau, Mircea-Sorin Niculae, asociat si administrator al mai multor societati comerciale, impotriva deciziei de arestare preventiva.
Primarul Sectorului 5 si varul sau sunt in arest preventiv din 14 martie, in urma unei decizii luate de un judecator de drepturi si libertati de la Inalta Curte de Casatie si Justitie, la cererea procurorilor DNA. Mediafax.ro

mircea diaconu
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1154 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006384 (s)