News Flash:

Vanghelie ramane in arest preventiv

27 Martie 2015
1204 Vizualizari | 0 Comentarii
Primarul Marian Vanghelie ramane in arest preventiv, dupa ce instanta suprema i-a respins contestatia, vineri, in dosarul in care este acuzat de luare de mita pentru favorizarea firmelor omului de afaceri Marin Dumitru in atribuirea unor contracte de lucrari publice ale Primariei Sectorului 5.
Inalta Curte de Casatie si Justitie a mentinut astfel decizia din 14 martie a judecatorului de drepturi si libertati de la instanta suprema, in urma careia primarul Sectorului 5 al Capitalei a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.
In arest preventiv va fi cercetat si varul lui Vanghelie, Mircea-Sorin Niculae, asociat si administrator al mai multor societati comerciale, instanta respingand si contestatia acestuia la masura preventiva. Decizia de vineri a instantei supreme este definitiva.
Avocatul Catalin Dancu, care l-a reprezentat pe Marian Vanghelie la termenul de joi, de la instanta suprema, a declarat ca primarul Sectorului 5 si-a schimbat declaratia data in fata judecatorilor, el aratand ca, de fapt, nu a ajutat la strangerea unor semnaturi pentru campania electorala a Elenei Basescu la alegerile europarlamentare din 2012, ci a lui Mircea Diaconu. Dancu a precizat ca Vanghelie a revenit asupra declaratiei intrucat, in prima faza, "se produsese o incurcatura".
In acelasi dosar, soferul lui Vanghelie, Adrian Murgoci, directoarea Economat Sector 5, Laura Ciocan, si sotul acesteia, Sorin Ciocan, sunt cercetati sub control judiciar. Mediafax.ro

marin dumitru
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1214 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006015 (s)