News Flash:

Vanghelie ramane in arest la domiciliu

4 August 2015
1398 Vizualizari | 1 Comentarii
vanghelie
Primarul suspendat al sectorului 5, Marian Vanghelie, ramane in arest la domiciliu, in dosarul in care este acuzat ca a atribuit preferential contracte de achizitii publice cu primaria, in schimbul unui "comision" de 20%, a decis, luni, Tribunalul Bucuresti.
Instanta a respins solicitarea lui Vanghelie de inlocuire a arestului la domiciliu cu controlul judiciar. Decizia poate fi contestata la Curtea de Apel Bucuresti.
Vanghelie a declarat, luni, la Tribunalul Bucuresti, ca a cerut inlocuirea arestului la domiciliu cu masura controlului judiciar pentru ca vrea ca totul ”sa reintre intr-o normalitate”.
”Am cerut control judiciar si pentru ca urmeaza sa devin tata. Am cerut si pentru ca vreau sa intru intr-o stare de normalitate...”, a spus Vanghelie.
Primarul suspendat al sectorului 5 a fost eliberat din arest preventiv in 10 iulie si este judecat in arest la domiciliu, in dosarul in care este acuzat de abuz in serviciu, luare de mita si spalare de bani.
Marian Vanghelie a fost trimis in judecata de DNA, in 7 iulie, in dosarul in care este acuzat de fapte de coruptie, unele savarsite prin favorizarea firmelor omului de afaceri Marin Dumitru in atribuirea unor contracte.
In acelasi dosar urmeaza sa fie judecati, sub control judiciar, si omul de afaceri Mircea-Sorin Niculae, pentru complicitate la luare de mita si spalare de bani, Sorin-Stefan Ciocan, pentru spalare de bani si directorul Economat Sector 5, Laura Ciocan, pentru complicitate la luare de mita si spalare de bani.
De asemenea, procurorii l-au trimis in judecata si pe Marin Dumitru, in stare de libertate, pentru dare de mita.

marian vanghelie tribunalul bucuresti mircea-sorin niculae
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (1)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1131 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005904 (s)