News Flash:

Vanghelie: Nu am dat bani vreunui jurnalist si nu am legatura cu anumite contracte semnate cu OTV

15 Martie 2015
1235 Vizualizari | 0 Comentarii
vanghelie
Primarul Sectorului 5, Marian Vanghelie, scrie, pe o pagina de socializare, ca nu a dat bani vreunui jurnalist, "cu atat mai putin lui Rares Bogdan", precizand ca nu are legatura cu anumite contracte semnate de omul de afaceri Marin Dumitru si OTV sau alte posturi de televiziune.
Vanghelie face aceste precizari dupa ce, in spatiul public, au aparut mai multe stenograme ale procurorilor DNA in care primarul sustine ca poate interveni pe langa presedintele Klaus Iohannis, prin intermediul realizatorului TV Rares Bogdan. Conform acelorasi documente, in 2009, la solicitarea lui Vanghelie, societatile controlate de Marin Dumitru ar fi incheiat contracte de publicitate de doua milioane de euro cu societatea Ocram Televiziune SRL, care opera postul OTV.
"Niciodata nu am dat bani sau alte foloase drept mita, nici eu si nici prin intermediari, unui jurnalist sau vreunui alt om de presa, cu atat mai putin lui Rares Bogdan, un jurnalist pe care il consider un adevarat profesionist si care imi este si amic. Nu as fi periclitat relatia de amicitie si respect pe care o am cu el, in acest fel", noteaza echipa de comunicare a lui Marian Vanghelie pe pagina edilului de Facebook. Detalii pe Mediafax.ro

rares bogdan
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1845 (s) | 32 queries | Mysql time :0.006194 (s)