News Flash:

Vanghelie, intrebat daca Ponta va mai fi premier in toamna: "Cred ca nu a fost premier niciodata"

3 August 2015
1043 Vizualizari | 0 Comentarii
vanghelie
Marian Vanghelie a spus, luni, intrebat daca este de parere ca Victor Ponta va mai fi premier in toamna, ca nu crede ca acesta a fost vreodata premier.
Marian Vanghelie s-a prezentat, luni, la Tribunalul Bucuresti, unde judecatorul a verificat masurile preventive ale celor din dosarul sau de coruptie.
Intrebat la iesire daca apreciaza ca Victor Ponta va mai fi premier in toamna, Marian Vanghelie a spus: ”Eu nu cred ca Victor Ponta a fost premier niciodata”.
De asemenea, intrebat despre mediul politic, Vanghelie a raspuns: ”V-am spus ca exista un ciclu - unii-s mari azi, maine sunt altii mari, nu ma mai intereseaza pe mine. Pe mine poate sa ma intereseze ce va urma in politica romaneasca in urmatorii ani”.
Intrebat despre acuzatiile din dosarul sau si daca a primit vreodata bunuri sau bani din presupusele fapte de coruptie imputate de anchetatorii DNA, Vanghelie a sustinut ca a mai primit ”o clopotnita la o biserica”.
”Am trimis zece camioane de apa la sinistratii de la Botosani, s-a numit comisionul meu. Concret, cand se va demonstra ca am primit ceva eu, pentru mine, atunci pe mine nu ma veti mai vedea in spatiul public. Inseamna ca eu nu mai insemn nimic, nu mai valorez nimic”, a mai spus fostul edil. Mediafax.ro

marian vanghelie
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1321 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005013 (s)