News Flash:

Valerie Ciolos: Sunt indragostita de Romania - VIDEO

8 Martie 2016
1082 Vizualizari | 0 Comentarii
valerie ciolos
Valerie Ciolos Villemin a afirmat ca este indragostita de Romania de 20 de ani si nu ar dori sa plece din tara dupa ce premierul Dacian Ciolos isi va incheia mandatul, dar a subliniat faptul ca mereu isi face planuri si Dumnezeu "se amuza" de ea schimbandu-le.
Sotia premierului Dacian Ciolos a spus intr-un interviu acordat, marti, postului de radio Europa FM, ca are "in plan" sa nu paraseasca Romania dupa ce sotul sau isi va incheia mandatul de prim-ministru, dar si-a exprimat temerea ca au mai fost situatii in care ceea ce dorea nu s-a petrecut.
"As vrea sa stau aici. De fapt, din '98, ma simt de aici. Pentru mine, plecarea in Republica Moldova, in Belgia, a fost doar intermezzo, am ramas atasata in principal de Romania. Eu as vrea sa raman aici, dar mereu imi fac planuri si Dumnezeu se amuza cu mine si le modeleaza altfel", a spus Valerie Ciolos Villemin.
Ea a afirmat ca este indragostita de Romania de 20 de ani, inainte de a-l cunoaste pe Dacian Ciolos.
"Initial am vrut sa ma duc departe, in lume, si mi-am dat seama ca diferentele culturale nu ajutau la apropierea sufleteasca cu oamenii si de asta am ales sa vin in Europa de Est si Romania a venit cam firesc. Din toate povestile Romania ma atragea si am ajuns in cazul unei infratiri, in '95, doua saptamani. A fost o prima gustare asa, o prima...Dar in '96 am ramas sase luni in cadrul unei lucrari de diploma si atunci m-am indragostit de oameni, de tara, asa tare", a spus Valerie Ciolos.
Ea a adaugat ca primul contact pe care l-a avut a fost cu locuitorii unor comune din judetul Valcea, fiind atrasa de deschiderea, de autenticitatea si de ospitalitatea locuitorilor.
"Eram in mai multe comune, in sate, si oamenii, deschiderea lor, autenticitatea lor adica esti ceea ce esti si nu te prefaci si am fost extraordinar de bine primiti. Ne duceam la oameni si ma primeau in casa lor, povesteau viata lor, fara chestii tabu, fara retinere", a povestit Valerie Ciolos.
Sotia premierului a afirmat ca atunci i-a fost "clar" ca va reveni in Romania dupa ce isi va definitiva studiile in Franta. Ea a revenit cu o viza turistica, care atunci avea valabilitate 3 luni, si era nevoita sa iasa si sa reintre in tara pana la finalul acelei perioade pentru a i se pune o alta viza pe pasaport astfel incat sa poata beneficia de o alta perioada de sedere de trei luni.
"Am fost odata doar cat sa trec granita cu masina si am revenit", a dezvaluit ea. Valerie Ciolos a mai spus ca ii plac proverbele si obicieiurile romanesti, dar si sa poarte ie.
"Imi place sa vad bunicile in fata portii cand stau pe banci si se uita, vorbesc si te saluta cand treci si ador cand vacile vin de la pasune si isi gasesc singure casa", a adaugat ea.

Galerie Video

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1204 (s) | 32 queries | Mysql time :0.006268 (s)