News Flash:

Valcov, la ICCJ pentru judecarea contestatiei arestului la domiciliu

1 Aprilie 2015
1248 Vizualizari | 0 Comentarii
Darius Valcov a ajuns, miercuri, la instanta suprema, care urmeaza sa decida daca fostul ministru al Finantelor va ramane in arest la domiciliu, va fi arestat preventiv, cum au cerut procurorii DNA, sau va fi cercetat sub control judiciar in dosarul in care este acuzat de trafic de influenta.
Darius Valcov a ajuns la Inalta Curte de Casatie si Justitie (ICCJ) in jurul orei 09.00 si nu a dorit sa faca declaratii, el spunand doar: "Vom vedea ce se va intampla".
Fostul ministru al Finantelor este in arest la domiciliu din 26 martie, dupa ce judecatorul de drepturi si libertati de la Inalta Curte de Casatie si Justitie a respins cererea procurorilor Directiei Nationale Anticoruptie (DNA) de arestare preventiva a lui Valcov. Decizia a fost contestata de procurorii DNA si se judeca miercuri la instanta suprema.
Anterior, Darius Valcov a stat 24 de ore in arestul Politiei Capitalei, dupa ce a fost retinut de catre procurorii DNA, in urma avizului dat de Senat in 25 martie, pentru retinerea si arestarea sa. Mediafax.ro

darius valcov dna
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1157 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005020 (s)