News Flash:

Vacanta de cosmar! Un hotel plin cu turisti din Mamaia a luat foc!

25 August 2015
1672 Vizualizari | 0 Comentarii
hotel foc
Un incendiu a izbucnit, luni seara, la un hotel din statiunea Mamaia, acesta fiind localizat in camera centralei termice, astfel ca mai multi turisti au fost evacuati, fara a fi inregistrate persoane ranite.
Potrivit reprezentantilor Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta (ISU) Dobrogea, pompierii au fost solicitati sa intervina, luni seara, la Hotelul Marie din statiunea Mamaia, unde izbucnise un incendiu.
Doua echipaje s-au deplasat acolo si au stabilit ca incendiul a fost localizat la camera unde se afla centrala termica a unitatii hoteliere, care era la parter. Focul a ars mocnit, nu au existat flacari, iar fumul s-a extins la parter si la doua camere.
Pompierii au evacuat zece persoane, sase adulti si patru copii. Toate persoanele au primit asistenta medicala, stabilindu-se ca nu au existat raniti, astfel ca nu a fost nevoie de transportarea lor la spital.
Incendiul a fost stins in aproximativ 20 de minute, dar pompierii continua cercetarile pentru a stabili cauza izbucnirii acestuia.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1254 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005242 (s)