News Flash:

UPDATE / Traian Basescu a lansat candidatul la Primaria Timisoara

3 Aprilie 2016
1518 Vizualizari | 0 Comentarii
basescu a plecat
Traian Basescu a participat la Timisoara la lansarea candidatilor Partidului Miscarea Populara pentru judetul Timis. Acesta a auntat ca PMP ca incerca sa cucereasca capitala Banatului cu Marius Dugulescu, candidatul PMP la functia de primar al Timisoarei.

Fostul presedinte al Romaniei a postat pe Facebook imagini de la lansarea candidatilor PMP pentru Timis. ”Candidatul Partidului Miscarea Populara pentru municipiul Timisoara este Marius Dugulescu”, a aratat Traian Basescu.

Marius Dugulescu este nascut an 1974 si bifeaza la experienta politica functia de deputat si cea de consilier judetean in Consiliul Judetean Timis. Ca deputat a ocupat functia de vicepresedintele Comisiei pentru drepturile omului, culte si minoritati nationale din Camera Deputatilor, pe cea de membru in Comisia Parlamentara de Control a Revolutionarilor din Decembrie 1989 si pe cea de presedinte al Subcomisiei Parlamentare pentru Demnitate Umana.


Acesta este fiul pastorului baptist timisorean Petru Dugulescu care a fost deputat PNTCD si a jucat un rol important in timpul Revolutiei de la Timisoara din 1989.

Stirea initiala
Fostul presedinte Traian Basescu
vine sambata la Timisoara In calitate de lider al Partidului Miscarea Populara, Basescu va fi prezent la lansarea candidatilor pe care PMP Timis ii va avea la alegerile locale.
Sambata, 2 aprilie, de la ora 11, la Sala Capitol a Filarmonicii Banatul, Traian Basescu va prezenta candidatii PMP Timis la alegerile local din luna iunie. In afara de Basescu, la eveniment vor mai participa si alti membri din conducerea PMP, respectiv:presedintele executiv Eugen Tomac, prim-vicepresedintele Cristian Diaconescu, secretar general Dorel Constantin Onaca, secretar general adjunct Stefan Burlacu si vicepresedinte Marian Cristinel. Desi au pastrat secretul despre cine se gaseste pe liste, deocamdata se stie ca atat presedintele organizatiei de Timis, Roxana Iliescu, cat si vicepresedintele Sorin Cociobea,vor sa intre in Consiliul Judetean Timis. De asemenea, interesat de un scaun de ales local este si Dorin Candea, insa deocamdata nu s-a comunicat oficial daca acesta se va regasi pe listele PMP.

pmp timis
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1140 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006358 (s)