News Flash:

UPDATE / Jaf armat la o banca din Arad! Autorul a abandonat apoi banii furati. Suspectul a fost RETINUT

30 Septembrie 2016
1276 Vizualizari | 0 Comentarii
jaf la banca2 1
UPDATE - Un barbat a fost retinut joi, de politistii din Arad, fiind suspect in cazul jafului armat ce a avut loc la pranz, la o agentie BCR din municipiu, a declarat pentru AGERPRES comisar sef Nicolae Batran, adjunctul sefului Inspectoratului de Politie Judetean Arad. 
"Politia a retinut un suspect, la cateva ore de la producerea evenimentului. Cercetarile continua", a precizat comisar sef Nicolae Batran. 
Acesta a mentionat ca suspectul va fi supus testului poligraf. 
De asemenea, politistii verifica inregistrarile camerelor de supraveghere din zona si din incinta agentiei bancare. 
Comisarul sef Nicolae Batran a mai spus ca intregul prejudiciu cauzat unitatii bancare, in suma de 86.000 de lei, a fost recuperat. Banii se aflau in rucsacul pe care atacatorul l-a abandonat la scurt timp dupa jaf, pe o strada din apropierea agentiei bancare. In rucsac, politistii au mai descoperit un flacon de 2 litri plin cu benzina, un pistol de plastic, cagula, manusile si haine ale agresorului. 
Un jaf s-a produs joi, la o agentie a Bancii Comerciale Romane (BCR), situata pe Aleea Borsec din cartierul Micalaca al Aradului, autorul jafului fiind, potrivit martorilor, un barbat care avea in mana un pistol, iar pe cap purta o cagula neagra, inscriptionata cu un craniu. AGERPRES


Stire initiala 

Un barbat cu fata acoperita cu o cagula a jefuit joi o sucursala bancara din municipiul Arad, de unde a sustras,
sub amenintarea unui pistol, care ulterior s-a dovedit ca ar fi fost de jucarie, 86.000 de lei, bani pe care individul i-a abandonat apoi la circa 200 de metri distanta de banca talharita. 
Purtatorul de cuvant al IPJ Arad, Camelia Tuduce, a declarat, pentru AGERPRES, ca Politia a fost sesizata, la ora 11,55, cu privire la comiterea unei fapte de talharie intr-o unitate bancara din cartierul aradean Micalaca. 
Potrivit reprezentantului IPJ Arad, casiera a fost amenintata de un barbat care avea pe cap o cagula cu un pistol, femeia dandu-i acestuia suma de bani aflata in casierie, respectiv 86.000 de lei. 
Dupa comiterea atacului, barbatul a parasit unitatea bancara, abandonand la circa 200 de metri distanta un rucsac in care politistii au gasit suma de bani, o pereche de manusi, o cagula si un pistol de jucarie. 
In unitate se mai aflau la momentul comiterii jafului inca doua persoane angajate ale bancii. 
Politistii s-au mobilizat pentru identificarea si prinderea autorului acestui jaf, a mai mentionat comisar Camelia Tuduce. AGERPRES
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1183 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005497 (s)