News Flash:

UPDATE - Criminalul din Timisoara care i-a taiat gatul sotiei A FOST PRINS. Dormea in masina intr-o localitate din judetul Timis

18 Martie 2016
1345 Vizualizari | 0 Comentarii
criminalisti
Update -

Petre Marius Butiri,
barbatul de 45 de ani care i-a taiat gatul concubinei sale in cartierul timisorean Ronat, a fost prins. Politistii timiseni i-au dat de urma in localitatea Jebel si il vor aduce la sediul IPJ Timis pentru audieri.
Acesta a fost prins in apropierea unei ferme, in timp ce dormea in masina. A fost retinut de politistii din zona, iar cei care ancheteaza cazul de omor urmeaza sa il ia in custodie si sa il aduca la sediul IPJ Timis pentru audieri.

STIRE INITIALA

Autorul crimei oribile din Timisoara, care a oripilat intreaga tara, este de negasit. Miercuri, o femeie a fost gasita in casa cu gatul taiat.
Criminalul este chiar concubinul femeii, care a fugit din oras imediat dupa ce a produs atrocitatea.

Din primele informatii de la fata locului, femeia a fost omorata marti seara in jurul 18, intr-o garsoniera de pe strada Ciresului din Timisoara. Victima a fost gasita, aproximativ patru ore mai tarziu, intr-o balta de sange.

La fata locului au ajuns echipaje de ambulanta, politie, criminalisti si cei de la Serviciul de Investigatii Criminale, dar medicii de pe ambulanta nu au mai putut face nimic pentru femeie.

Vinovat de aceasta crima este chiar concubinul acesteia, un barbat de 45 de ani, care, imediat dupa ce a ucis-o, a fugit din oras la volanul unui autoturism Dacia Logan MCV de culoare rosie.

In casa femeii, care se afla la parterul unei vile cu mai multe apartamente, politistii au gasit mai multe pahare cu alcool.

Oamenii legii au dat de fratele criminalului, care a ajuns la locul faptei si a reusit sa ia legatura prin telefon cu barbatul fugar. Surse din cadrul anchetei spun ca acesta a vorbit cu politistii si si-a recunoscut fapta, spunand ca intentioneaza sa se sinucida. Barbatul le-a mai spus politistilor ca tocmai trecuse de localitatea Prundu Bargaului din judetul Bistrita-Nasaud. La un moment dat, discutia telefonica s-a intrerupt.

Imediat, politistii timisoreni au luat legatura cu autoritatile din Bistrita-Nasaud pentru a bloca toate drumurile din zona si a-l prinde pe barbat, scrie tion.ro.

Fratele acestuia le-a spus oamenilor legii ca l-a sunat in jurul orei 23 si i-a spus ca a omorat-o pe femeie si ca regreta gestul sau. De asemenea, el a amenintat ca se va sinucide si si-a rugat fratele sa aiba grija de cei doi copii ai sai.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1339 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005403 (s)