News Flash:

Unul dintre cei mai faimosi roboti din lume, care canta si danseaza, a ajuns la Timisoara

21 Octombrie 2017
1035 Vizualizari | 0 Comentarii
Titan The Robot
„Titan”, unul dintre cei mai faimoşi roboţi din lume, care ştie să cânte şi să danseze, a fost adus la Timişoara de către o companie care-şi propune să atragă cât mai mulţi tineri pasionaţi de tehnologie, transmite corespondentul MEDIAFAX.

„Titan - The Robot” are o înălţime de peste doi metri şi este unul dintre cei mai faimoşi roboţi gigant din lume. Robotul a fost adus la Timişoara de către compania Flex, în cadrul unui eveniment organizat la biblioteca Universităţii Politehnica din Timişoara, vineri şi sâmbătă.

Potrivit reprezentanţilor companiei, „Titan - The Robot” este un android controlat electronic şi reprezintă unul dintre proiectele internaţionale de succes care arată că inteligenţa artificială şi inteligenţa umană pot face echipă. Astfel, acesta poate să cânte, să danseze, să râdă şi să interacţioneze cu publicul.

Robotul gigant a putut fi admirat, vineri, de către o parte dintre studenţii de la Universitatea Politehnica din Timişoara, iar sâmbătă, începând cu ora 11.00, de către toţi timişorenii interesaţi.Mediafax

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1255 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005659 (s)