News Flash:

Unii parinti ai copiilor internati cu sindromul hemolitic-uremic vor sa dea statul in JUDECATA

18 Februarie 2016
1142 Vizualizari | 0 Comentarii
materniotatea bega
Mai multi parinti ai copiilor diagnosticati cu sindromul hemolitic-uremic din Arges intentioneaza sa dea in judecata statul, bunicul celui de-al treilea copil care a murit, Alexandru Anghel, declarand ca parintii se vor constitui intr-o asociatie.
Bunicul celui de-al treilea copil diagnosticat cu sindromul hemolitic-uremic, Alexandru Anghel, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, ca parintii vor sa afle ce s-a intamplat cu micutii si vor ca cineva sa isi asume raspunderea.
“Vreau sa imi spuna cineva ce s-a intamplat cu nepotica mea. Asta e singura dorinta pe care o am momentan. Dar, cineva trebuie sa si raspunda pentru ce ni s-a intamplat. O sa ne constituim si cu celelalte familii intr-o asociatie si o sa dam in judecata institutiile care nu si-au facut treaba”, a spus Alexandru Anghel.
Intre timp, trupul copilasului a ajuns acasa, la Pitesti, inmormintarea urmand sa aiba loc joi.
Un al treilea copil dintre cei internati cu sindromul hemolitic-uremic, la Spitalul "Marie Curie", a murit marti, a anuntat un reprezentant al spitalului. Copilul a murit din cauza complicatiilor bolii si "nu se cunoaste cauza ca nume de microb” a spus, pentru MEDIAFAX, dr. Mihaela Balgradean, sefa Sectiei Nefrologie de la Spitalul "Marie Curie".
In Spitalul " Marie Curie" din Capitala, mai sunt internati noua copii diagnosticati cu sindromul hemolitic-uremic, iar sase dintre acestia se afla internati la Nefrologie si trei la Terapie Intensiva.
Totodata, in spitalele din Arges sunt internati 42 de copii cu infectii digestive, in timp ce doi copii, care au fost transferati in Bucuresti, au fost confirmati cu rotavirus. Mediafax.ro
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1294 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004657 (s)