News Flash:

Unde se distreaza timisorenii de Halloween

31 Octombrie 2015
1132 Vizualizari | 0 Comentarii
Halloween in club
Pentru amatorii de party s-au pregatit o multime de evenimente. Spre exemplu, sambata, 31 octombrie, de la ora 22, timisorenii se vor putea distra pe cinste in Amplificat. Aici vor fi asteptati la un Halloween punk si rock and roll, unde atmosfera va fi asigurata de Andrei Haos si Micko. Intrarea la petrecere este gratuita.
In aceeasi seara, Club30 se transforma special pentru Halloween. De la ora 22:30 toata lumea este asteptata la eveniment costumata adecvat. Mai mult, in cadrul petrecerii se vor da si o multime de premii.
In Daos, Halloween-ul va fi unul drum and bass, si asta datorita deja cunoscutelor petreceri Freenetik Party. Doritorii vor putea sa vina in club sambata, de la ora 23. Muzica va fi asigurata de Mastif, Damaja si Boogeyman, iar pretul de intrare este 15 lei inainte de ora 01 si 20 de lei dupa.
Cea mai inspaimantatoare noapte de an se sarbatoreste si in Epic Society. Sambata, de la ora 23, clubul va fi asaltat de vrajitoare, vampiri si monstri pusi pe distractie si cu chef de dans, scrie tion.ro.
Cei care vor decide sa sarbatoreasca seara de Halloween in Heaven vor avea parte de un spectacol special, oferit de Flamingo Boys and Girls. Sambata, timisorenii sunt invitati sa se alature distractiei, fiind asteptati, desigur, in costume. Petrecerea va incepe la ora 23.
In clubul Happy distractia de Halloween tine doua nopti. Astfel de pe 30 octombrie si pana pe 31 octombrie, fiecare seara va fi dedicata monstrilor, fantomelor sau vampirilor. Petrecerile vor incepe de la ora 22, iar intrarea este libera.
Clubul Jazzissimo se va transforma intr-un loc inspaimantator vineri, 30 octombrie. Aici, costumatia este obligatorie pentru toti participantii, iar startul distractiei se va da de la ora 23.
Molly Malone nu se lasa mai prejos nici in acest sfarsit de saptamana. Petrecerea de Halloween va avea loc pe 31 octombrie, la portile clubului se vor deschide la ora 22. Din nou, amatorii de party sunt asteptati la eveniment in costume adecvate.
Fantomele isi dau intalnire, tot vineri, de la ora 23 si in podul fostei Fabrici de Baterii „Dura”. Aici distractia va fi asigurata de Nightlong, care aduce in fata publicului un arsenal de DJ. Cei care vor veni la eveniment in costume vor plati 10 lei pentru intrare. In rest, pretul biletelor este de 15 lei pana la ora 01 si 25 de lei dupa.
Noaptea mortilor se va marca si in Scotish Pub. Sambata, Vali Florea, Mark Nova si Alex Icleanu vor aduce in prim-plan cele mai tari ritmuri.
Nu in ultimul rand, distractia continua, tot sambata, cu „Noaptea Vrajitoarelor” in Tam Tam, iar distractia incepe de la ora 20.
Nu va uitati costumele acasa pentru ca urmeaza un weekend bantuit.

party amplificat halloween club30
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1217 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005840 (s)