News Flash:

Un sofer beat a daramat un semafor cu masina

10 August 2016
1003 Vizualizari | 0 Comentarii
sofer beat si fara permis
Accident de circulatie, in noaptea de luni spre marti, pe Bulevardul Sudului din Timisoara. Un sofer care s-a urcat baut la volan a doborat un semafor, iar apoi s-a oprit cu masina intr-un stalp. S-a ales acum cu dosar penal.
Accidentul s-a produs la intersectia Bulevardului Sudului cu strada Doctor Iosif Bulbuca. Barbatul in varsta de 40 de ani s-a urcat baut la volan si a plecat la plimbare cu masina. In momentul in care a ajuns in intersectie a pierdut controlul volanului si a daramat un semafor pentru ca mai apoi sa se opreasca intr-un stalp, scrie tion.ro.
„Intrucat conducatorul auto emana vapori de alcool, politistii au procedat la testarea acestuia cu aparatul etilotest, rezultand valoarea de 1,10 mg/l alcool pur in aerul expirat, fapt pentru care a fost condus la spital pentru recoltarea probelor biologice, in vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei. In cauza a fost intocmit dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunii de conducere pe drumurile publice a unui vehicul de catre o persoana care are o imbibatie alcoolica peste limita legala”, spun oamenii legii.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1186 (s) | 32 queries | Mysql time :0.006133 (s)