News Flash:

Un primar din Timis, nominalizat la titlul Politicianul Anului

23 Februarie 2016
1649 Vizualizari | 0 Comentarii
Victor Malac
Primarul comunei Dumbravita, Victor Malac, este nominalizat de catre Colegiul National al Asistentilor Sociali la premiul „Politicianul anului”, care se va acorda in cadrul Galei Nationale a Excelentei in Asistenta Sociala. Edilul social-democrat se afla intr-o companie selecta, pentru acelasi premiu fiind nominalizati politicieni precum Victor Ponta, Rovana Plumb, Ilie Bolojan, Ion Calinoiu, Vasile Dancu sau Claudia Boghicevici.
Nominalizarea lui Victor Malac vine in urma realizarii „Centrului de zi pentru ingrijirea copiilor” din Dumbravita, un proiect pe care primarul comunei limitrofe Timisoarei a reusit sa il implementeze. Cladirea Centrului de zi are o suprafata utila de 2570,91 mp, dispus in regim P+1E, cu spatii educationale pentru 216 copii din care 24 cu dizabilitati, ce provin din familii cu probleme sociale. Obiectivul principal este asigurarea educatiei necesare si a sigurantei copiilor care provin din familii cu probleme sociale de pe raza comunei Dumbravita cat si din localitatile vecine. Copiii beneficiaza de educatie si suport psihopedagogic din partea cadrelor didactice si medicale specializate, scrie ziuadevest.ro.
„Am ramas si eu surprins de aceasta nominalizare, nu m-a anuntat nimeni de ea. Evident ca ma onoreaza, tinand cont de faptul ca ma aflu in aceasta ipostaza alaturi de un fost prim-ministru, de ministrii sau primari de municipii importante din Romania. Eu ma bucur mai mult pentru faptul ca am reusit sa ducem acest proiect al Centrului de zi la bun sfarsit si ca peste 200 de copii au parte de o ingrijire corespunzatoare. Asta e tot ce conteaza”, spune Victor Malac.

politicianul anului claudia boghicevici
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1146 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005982 (s)