News Flash:

Un politist francez care ancheta atacul de la Charlie Hebdo s-a sinucis

11 Ianuarie 2015
1163 Vizualizari | 0 Comentarii
Un politist francez care participa la ancheta in cazul atacului de la revista Charlie Hebdo s-a sinucis in sediul comisariatului din Limoges, impuscandu-se in cap cu arma de serviciu, relateaza Le Parisien in editia electronica.
Helric Fredou, in varsta de 44 de ani, era adjunctul sefului serviciului regional al politiei judiciare din departamentul Haute-Vienne. In noaptea de miercuri spre joi, el a trimis un grup de anchetatori la Chateauroux pentru a efectua verificari in cadrul anchetei privind atentatul de la Charlie Hebdo. El a asteptat revenirea echipei pentru a afla informatiile obtinute, apoi, in jurul orei 1.00 (2.00, ora Romaniei) s-a impuscat in cap cu arma de serviciu.
Fredou si-a inceput cariera la Versailles si ulterior a preluat un post de conducerea la Limoges. In acea perioada el a cunoscut un episod de depresie severa. De altfel, arma de serviciu i-a fost retrasa atunci pentru a evita o tragedie.
In urma cu aproximativ un an, in noiembrie 2013, un politist de la acelasi comisariat, care avea tot 44 de ani, s-a sinucis la birou impuscandu-se in cap. El a lasat o scrisoare in care preciza ca nu simte ca se ridica "la inaltimea functiei". Cadavrul sau a fost descoperit chiar de Helric Fredou, politistul care s-a sinucis in noaptea de miercuri spre joi fara a lasa insa o scrisoare prin care sa-si explice gestul.
Franta a trait 53 de ore de cosmar, de la atentatul comis miercuri la redactia pariziana a publicatiei Charlie Hebdo, pana la luarea de ostatici sangeroasa de vineri, dintr-un magazin evreiesc din Paris.
In total, 17 persoane au murit in aceasta serie de atacuri comise de trei jihadisti francezi, care au afirmat ca s-au coordonat si care au fost ucisi de fortele de ordine vineri seara.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1296 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004586 (s)