News Flash:

UN NOU MIRACOL! Unul dintre ranitii din Colectiv internat in Israel este in afara oricarui pericol si in curs de vindecare

7 Decembrie 2015
1243 Vizualizari | 0 Comentarii
ranit colectiv in spital
Buzoianul Catalin Ilnitchi, ranit in incendiul din Colectiv, si transferat la spitalul Tel Hashomer din Israel, este in afara oricarui pericol ranile fiind in curs de vindecare, iar arsurile cailor respiratorii si infectia pulmonara de care suferea fiind "rezolvate".
Intr-o postare pe reteaua de socializare Facebook, Tamara, mama lui Catalin Ilnitchi, a scris ca a sosit mult asteptatul moment al anuntului despre imbunatatirea starii de sanatate a fiului sau, transmite corespondentul MEDIAFAX.
Femeia, care se afla alaturi de Catalin in spitalul din Israel, scrie ca ranile se prezinta acum mai bine, iar arsurile cailor respiratorii au fost rezolvate. In plus, Catalin a inceput sa vorbeasca si sa mearga, fiind in etapa recuperarii, care va fi una anevoioasa.
”A sosit mult asteptatul moment al anuntului despre imbunatatirea starii de sanatate a fiului meu Catalin Ilnitchi. Dupa o lunga asteptare a evolutiei in pozitiv, acum va pot spune ca se afla in afara pericolului. Rezultatul interventiilor chirurgicale este bun si toate ranile se prezinta in limitele asteptate. Arsurile cailor respiratorii si infectia pulmonara au fost rezolvate. De cateva zile, a inceput sa vorbeasca, sa mearga si a inceput deja si recuperarea, cu toate ca este inca la Terapie Intensiva a Sectiei de arsuri”, a scris pe facebook mama lui Catalin Ilnitchi.
Ea multumeste public medicilor si personalului medical de la SMURD, Spitalul Floreasca si Spitalul Tel Hashomer pentru dovada de inalt profesionalism si caldura umana", Fundatiei Intermedica, Regina Maria, conducerii spitalului Tel Hashomer, prietenilor si unui donator anonim care au facut posibil transferul la renumita unitate spitaliceasca din Israel.
De asemenea, mama lui Catalin multumeste trupelor de rock din Buzau care au organizat un concert caritabil pentru fiul sau, fotografilor implicati in expozitia foto caritabila - Catalin Ilnitchi#Colectiv "De la fotograf la fotograf, de la om la om", autoritatilor diplomatice si consulare si celor care au facut donatii pentru Catalin, in mod public sau anonim.
Fotograful Catalin Mircea Ilnitchi a fost ranit grav in tragedia din Clubul Colectiv. In momentul declansarii incendiului, tanarul se afla chiar langa scena pe care concerta trupa Goodbye to Gravity. Ulterior, el a fost internat la Spitalul de Urgenta "Floreasca" din Bucuresti, fiind in stare critica.
Ulterior, tanarul a fost transferat la Spitalul Sheba - Tel Hashomer din Israel, unde o are alaturi de mama sa.
Catalin Ilnitchi a absolvit Liceul ”Alexandru Marghiloman” din Buzau, apoi Facultatea de Constructii si lucreaza ca inginer la o companie din Bucuresti, iar in timpul liber este colaborator al unei publicatii pentru iubitorii muzicii rock.
In 30 octombrie, el a ajuns la concertul Goodbye to Gravity, din clubul Colectiv, in ultimul moment, dupa ce ar fi fost anuntat de un coleg ca nu poate ajunge la eveniment pentru a face poze.
Pe Facebook au aparut numeroase apeluri de ajutorare a lui Catalin Ilnitchi, oamenii fiind rugati sa doneze sange, el avand o grupa de sange foarte rara, AB RH negativ. De asemenea, la Banca Transilvania, pe numele mamei lui Catalin, Tamara Adina Neagu, au fost deschise trei conturi in care pot fi facute donatii.
In urma incendiului din 30 octombrie, din Clubul Colectiv, au murit la fata locului 26 de persoane, iar o alta victima in drum spre spital. Dintre ranitii internati, au mai decedat 33 de persoane, numarul victimelor ajungand, in 22 noiembrie, la 60. Mediafax.ro

colectiv terapie intensiva
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1293 (s) | 32 queries | Mysql time :0.006631 (s)