News Flash:

Un nou factor care influenteaza atractia sexuala

31 Martie 2015
1271 Vizualizari | 0 Comentarii

Cercetatorii californieni au indentificat o noua caracteristica ce influenteaza hotarator atractia sexuala - cercul inchis care inconjoara irisul. 

Ochi deschisi la culoare au fost supusi unui test. Printr-o interventie digitala unele perechi de ochi au prezentat inele proeminente. Pusi sa aleaga, atat barbatii, cat si femeile au preferat chipul unor oameni ai caror ochi au avut un iris bine conturat. Cu varsta insa acest inel devine tot mai putin distinct.

Un alt studiu, realizat de cercetatorii de la Universitatea din Torino, arata ca pupilele si ochii mariti joaca un rol esential in atractia sexual. Acestea au mai mult efect asupra barbatilor, pe cand femeile sunt mai degraba atrase de masculi cu ochi de marime medie. Atentia femeilor pentru ochii barbatilor se schimba, totusi, in functie de perioada ovulatorie in care se afla.

De asemenea, o cercetare facuta de norvegienii de la Universitatea din Tromso a aratat ca, in fata stimulilor sexuali, pupilele femeilor se dilata semnificativ doar cand sunt in perioada fertila. Acest lucru nu se intampla la femeile care folosesc pilule anticonceptionale.


atractia sexuala
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1119 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004902 (s)