News Flash:

Un nou CAZ SOCANT DE VIOL scandalizeaza Romania: Trei tineri care au violat o colega de liceu, lasati in libertate!

26 August 2015
1161 Vizualizari | 0 Comentarii
viol minora
Trei tineri din Prahova trimisi in judecata pentru viol in grup dupa ce au violat o colega de liceu in timp ce ii tineau briceagul la gat si au filmat-o au fost condamnati la "masura educativa a asistarii zilnice", fiind lasati liberi si obligati sa se prezinte la Serviciul de probatiune.
Trei tineri trimisi in judecata de procurorii Parchetului Judecatoriei Valenii de Munte pentru viol in grup si producere de materiale pornografice dupa ce au violat o colega de liceu se afla in libertate, la peste noua luni de la comiterea faptei, ei fiind condamnati de magistratii de la Judecatoria Valenii de Munte la pedepse constand in "masura educativa a asistarii zilnice", transmite corespondentul MEDIAFAX.
Cei trei tineri, Fabian George Brujbeanu, in varsta de 17 ani, Andrei Razvan Radu, in varsta de 17 ani, si Dumitru Adrian Ion, in varsta de 15 ani, elevi la Liceul Tehnologic "Romeo Constantinescu" din orasul Valenii de Munte, au fost trimisi in judecata in luna decembrie a anului trecut, fiind acuzati ca au violat o adolescenta, colega de liceu cu ei.
Potrivit rechizitoriului intocmit de procurorii Parchetului Judecatoriei Valenii de Munte, in 12 noiembrie 2014, cei trei au violat-o timp de trei ore si jumatate pe colega lor de liceu. Initial, Fabian Brujbeanu a facut rost de numarul de telefon al fetei, cei doi schimband cateva mesaje in care baiatul si-a ascuns identitatea, iar in 12 noiembrie 2014 a invitat-o pe fata sa se intalneasca cu el in apropierea autogarii din Valenii de Munte.
"In timpul in care coresponda cu victima prin mesaje, Brujbeanu Fabian le-a spus coinculpatilor ca persoana vatamata a mai intretinut raporturi sexuale cu alti baieti si le-a dat de inteles ca toti trei ar putea avea raporturi sexuale cu ea", se arata in rechizitoriu. Mediafax.ro
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1256 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005840 (s)