News Flash:

Un motiv grav pentru care femeile mimeaza placerea in pat

18 August 2016
1352 Vizualizari | 0 Comentarii
orgasm femeie2
Mimarea orgasmului de catre femei nu mai este demult un mister: reprezentantele sexului frumos se simt deseori obligate sa nu-si dezamageasca partenerii, sa nu-i puna in situatii penibile si sa le confirme increderea in propria sexualitate, chiar daca aceasta scartaie.
Asadar, printre actele sexuale de succes se strecoara si partide de sex mai putin reusite, a caror finalitate esuata nu este deloc sesizata de parteneri.
Un grup de 3 cercetatoare din Canada au luat la puricat problema si au depistat un adevar dureros la propriu si la figurat; femeile au si un alt motiv pentru care mimeaza orgasmul, altul decat cele enumerate mai sus.
“In timp ce multe femei vorbesc la modul relaxat despre mimarea orgasmului, care unora chiar le-a imbunatatit nivelul de excitare, exista persoane care relateaza aceasta situatie in contextul unor partide de sex total nedorite” afirma una dintre cercetatoare de la Universitatea Ryerson din Canada.
In cadrul studiului, autorii acestuia au stat de vorba cu 15 femei, cu varstele intre 19 si 28 de ani, active sexual cel putin un an, despre mimarea orgasmului. Desi initial, contextual discutiei nu a fost deloc axat pe constrangeri, iar femeile nu au folosit cuvantul “viol”, totusi concluzia a fost ca participantele la studiu s-au simtit deseori obligate sa faca sex, iar finalul a fost mimarea orgasmului pentru ca supliciul sa se incheie mai repede.
“Am dedus astfel ca mimarea orgasmului ar putea fi solutia pentru ca femeile constranse sa faca sex de catre partenerii abuzivi sa incheie cumva mai repede aceste episoade dureroase din viata lor” a concluzionat una dintre autoarele studiului.
sursa: csid.ro
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1253 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005800 (s)