News Flash:

Un medic clujean si-a postat pe Facebook fluturasul de salariu: „Nu putem fi ipocriti"

15 Aprilie 2018
1304 Vizualizari | 0 Comentarii
medic arest

Anca Muresan, medic primar chirurgie generala la Institutul Regional de Gastroenterologie-Hepatologie Octavian Fodor, si-a postat pe Facebook fluturasul de salariu pe luna martie. „Nu putem fi ipocriti si sa nu recunoastem maririle acordate”, a sustinut clujeanca. 

„Asa cum am spus, revin cu fluturasul pe care l-am primit azi. Acesta este venitul meu net pe martie 2018, salariu plus o garda suplimentara de sambata: 11.242 Ron.  Tinand cont ca am postat de curand ca venitul meu pe luna trecuta a fost de 6.065 Ron, nu pot sa nu spun ca venitul meu aproape s-a dublat. Este un pas inainte, sunt inca multe de facut si corectat, insa nu putem fi ipocriti si sa nu recunoastem maririle acordate”, a scris clujeanca pe pagina ei de Facebook.  Practic, medicul a postat doi „fluturasi”: unul pentru salariu, celalalt pentru garzi.  

Greva pentru conditiile in spitale?   Postarea Ancai Muresan a fost comentata de mai multe persoane.  „Ma bucur pentru dumneavoastra..meritati acesti bani...dar.. mi-as dori... ca medicii sa faca o greva si sa ceara... imbunatatirea conditiilor din spital... Ca ei... medicii... cat si celelalte cadre sanitare... sa fie mai responsabili. Sa iubeasca pacientul... sa-l simta ca si pe un membru al familiei...sa vorbeasca frumos si respectuos. Cred ca ar fi frumos. Sa auzim de... mai bine !!!”, a scris Gigi Puicanescu. Raspunsul medicului nu a intarziat: „Da, mi-as dori si eu aceasta solidaritate si astfel de actiuni. Mai mult, mi-as dori alaturi pacientii, societatea civila... Dar toate au vremea lor...”   Un alt internatul a postat: „Da , sunt de acord sa luati si 20.000 de lei , dar daca mai puneti mana pe un leut sau mai ales daca va pune dracu sa conditionati actul medical de primirea unei sume de bani sau orice bun sa faceti zece ani de puscarie ... Ce spuneti doamna doctor, va bagati ???” „De ACORD!!!”, a raspuns Anca Muresan. 
Adevarul.ro

Galerie Foto

medic-1
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1358 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006823 (s)